Habervaktim'in gündeme getirdiği 'çöp geçit' temizlendi

Habervaktim'in gündeme getirdiği 'çöp geçit' temizlendi

İskitler’de adeta çöplüğe çevrilen, duvarları spreyle boyanan ve korku tünelini andıran üst geçit, Habervaktim'in haberinin ardından Büyükşehir ekiplerince dip köşe temizlendi.

Altındağ’daki İskitler Yurtlar Caddesi’nde, duyarsız kişilerce adeta çöplüğe çevrilen ve korku tünelini andıran üst geçit, gazetemizin gündeme getirmesiyle temizlendi.

İçinde çok sayıda elbise, bez parçası, alkol şişesi, kartonlar ve çöp poşetleri bulunan üst geçit, haberimizin ardından Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince pırıl pırıl hale getirildi. Duvardaki sprey boyalar da çıkarıldı. Üst geçidin şimdiki temiz hali vatandaşlardan tam not aldı. 

habervaktim-2-mail.jpg

TEMİZLİK SEVİNCİ

Üst geçidin temizlenmesine bir hayli sevindiklerini kaydeden bölgedeki vatandaşlar, “Konuyu gündeme getirdiğiniz için size çok teşekkür ediyoruz. Bu üst geçit çöplük haline gelmişti biraz daha müdahale edilmeseydi burada kokudan durulmazdı hem de kimse üst geçidi kullanamazdı. Emeği geçenlerden Allah razı olsun” dedi.

Vatandaşlar, özellikle gece geç saatlerde üst geçidin içinde alkol ve uyuşturucu madde alındığını iddia ederek o bölgede denetimlerin sıklaştırılması gerektiğini söyledi. 


OSMAN AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.