22 Ocak HADİ 12.30 ipucu: Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

22 Ocak HADİ 12.30 ipucu: Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

Mobil bilgi yarışması HADİ bu öğlen 12.30'da! 22 Ocak Hadi ipucu sorusu ve cevabı! 22 Ocak HADİ 12.30 ipucu: Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir? 2014 yılında Kenan Doğulu’yla evlenen oyuncu kimdir?

22 Ocak HADİ ipucu: Fizy En Yeniler (Yerli) listesindeki 5. şarkıyı seslendiren sanatçı kimdir? Fizy Müzik Gecesi 20.30 ipucu cevabı

"Hadi bugün 12.30’da!
Herkes buradaysa ipucumuzu paylaşalım... Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir? Hatırlarsınız, bu oyuncumuz aynı zamanda 2014 yılında Kenan Doğulu’yla hayatını birleştirmişti."

Hadi ipucu bu şekilde paylaşıldıktan sonra Fatmagül karakterini kim canlandırdı? Kenan Doğulu ile evlenen kadın kim? Kenan Doğulu'nun eşinin ismi nedir? diye merak ediliyor ve araştırılıyor. işte Cevap!

22 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu: Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu kimdir?

CEVAP: BEREN SAAT

16 Eylül 2010 tarihinde ilk bölümü yayınlanan ve gerek senaryosu, gerek oyunculuk başarısıyla izlenme rekorları kırarak, çok konuşulan, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Fatmagül karakterini canlandıran oyuncu Beren Saat'tir.

Beren Saat kimdir?

26 Şubat 1984 Ankara doğumlu olan Beren Saat, Başkent Üniversitesi'ne gittiği dönemde katıldığı Türkiye'nin Yıldızları yarışmasında ikinci olarak Tomris Giritlioğlu'nun dikkatini çekti ve profesyonel oyunculuğa başladı.

2014 yılında Kenan doğulu ile hayatını birleştirerek evlenenen başarılı oyuncu, bugünün de hadi ipucu cevabı oldu.


Hadi müdavimleri, 22 Ocak 12.30 Hadi ipucu, 22 Ocak 2019 Hadi ipucu nedir, HADİ ipucu 22 Ocak 12.30 cevabı, 22 Ocak Hadi ipucu sorusu, 22 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? 22 Ocak Hadi ipucu sorusu yayınlandı mı? Hadi 22 Ocak ipucu sorusu ne zaman yayınlanacak? diye merak ediyor.. 22 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu yayınlandı! İşte Hadi yarışmacılarının beklediği Hadi 22 Ocak ipucu sorusu ve cevabı!

HADİ NEDİR?

Son zamanların en çok ilgi gören ve gerçek para dağıtan Hadi, canlı yayınlanan bir mobil bilgi yarışmasıdır.

Türkiye'nin önde gelen GSM operatörlerinden biri olan Turkcell'in geliştirdiği Hadi mobil uygulaması üzerinden  oynanan bu bilgi yarışmasını oynamak isteyen kişiler, Hadi uygulamasını cep telefonlarına indirerek oynayabilirler.

Cep telefonlarının işletim sistemi Android olan kullanıcılar Google Play Store'da, iOS olan kullanıcılar ise App Store'da "Hadi" diye aratmaları halinde uygulamayı bularak bu heyecana dahil olabilir.

Binlerce insanın para kazanmak için Hadi uygulamasından oynadığı bu bilgi yarışması hafta içi her gün 12.30 ve 20.30'da hafta sonu ise sadece 20.30'da yayınlanıyor.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

Yarışmalardan önce Hadi yetkilileri, yarışmacılarına jest yaparak yarışmada sorulacak olan bir sorunun ipucunu veriyor. Hadi yarışmacıları da bu ipucu sorusunu ve cevabını merak ediyor.

Hadi ipucu soruları, yarışmacılara 12 soruluk yarışmada çok kritik anlarda büyük avantaj sağlayarak binlerce rakibinin önüne geçmesine ve yarışmacıların büyük ödüle bir adım daha yaklaşmasına yardımcı oluyor.

22 Ocak Hadi, 22 Ocak Hadi ipucu, 22 Ocak Hadi ipucu sorusu, 22 Ocak Hadi 12:30 ipucu sorusu, 22 Ocak Hadi 12:30 ipucu cevabı

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.