Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a 'Tribün Uyarısı'

Hakan Han Özcan'dan Mansur Yavaş'a 'Tribün Uyarısı'

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a, Belediye Meclis toplantılarının tribüne çevrilmemesi uyarısında bulundu.  

AK Parti İl Başkanı Hakan Han Özcan, CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş’a, Belediye Meclis toplantılarının tribüne çevrilmemesi uyarısında bulundu.    

YAVAŞ’TAN ÖNLEM ALMASINI İSTEDİ

Özcan, Meclis toplantısını izlemek üzere katılan vatandaşların, Mansur Yavaş aleyhine rahatsızlık verecek derecede sıkça slogan atmasını ve ıslak çalmalarını AK Parti olarak uygun bulmadıklarını belirterek, Başkan Yavaş’ın bu konuda önlem almasını istedi. Özcan, Esenboğa’da karşılaştığı Yavaş’a rahatsızlığını şu sözlerle bildirdiğini aktardı: “Tribüne çevirirsen iş karışır dedim.” 

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, basın mensuplarıyla dün bir araya gelerek geride kalan 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili İl Başkanlığı binasında değerlendirmelerde bulundu. 

“TEŞKİLAT GÖREVİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRDİ”

Ankara’da seçim günü 12 bin 180 sandıkta ve seçim bölgelerinde toplam 50 bin 817 parti görevlisinin yer aldığını belirten İl Başkanı Özcan, seçimlerdeki tüm sandık yetkililerinin ve teşkilatın görevlerini layıkıyla yerine getirdiğinin altını çizerek, seçim sürecinde görev alan partililere teşekkür etti. 

“MHP İLE UYUMLU SÜREÇ GEÇİRDİK”

Seçim sürecinde Cumhur İttifakı’nın ortağı olan MHP’li temsilcilerle çok uyumlu çalıştıklarını aktaran İl Başkanı Özcan, “Birlikte çok uyumlu bir süreç geçirdik ve bu uyum hala devam etmekte” sözlerini kaydetti ve MHP’li yetkililere teşekkür etti.  

GENİŞ KAPSAMLI 31 MART RAPORU HAZIRLANIYOR

İl Başkanı Özcan, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin kaybedilmesinin ardından AK Parti Ankara Teşkilatı olarak kendisinden başlamak üzere bir özeleştiri yaptıklarını, Büyükşehir’in kaybedilmesindeki nedenler ve eksikliklerle ilgili olarak tüm ilçeleri kapsayan geniş kapsamlı bir rapor hazırlamaya başladıklarını söyledi. Özcan, 31 Mart raporun tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 26 Nisan’da başlayacak ve 3 gün sürecek Kızılcahamam kampında raporla ilgili sunum yapacaklarını açıkladı. Özcan, milletin sandıkta verdiği karara saygı duyduklarını da belirtti.

“SLOGANLARA MÜSAADE ETMEMESİ GEREKİYOR”

İl Başkanı Özcan, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk gününde yaşanan önerge tartışmalarıyla ilgili de konuştu. Özcan, ilk toplantıda Cumhur İttifakı’nın ortaklaşa verdiği önergenin Başkan Mansur Yavaş tarafından reddedilmesine tepki gösterdi. Özcan, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısını izlemek üzere katılan vatandaşların toplantı devam ederken Mansur Yavaş aleyhine sıkça slogan atmasını ve ıslak çalmalarını uygun bulmadıklarını ve Meclis salonunun tribüne çevrilmesinin engellenmesi konusunda uyarılarda bulundu. Özcan, bazı izleyicilerin Meclis toplantısı sırasında gösterdikleri tutuma CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın müsaade etmemesi gerektiği çağrısını yaptı. 

“TRİBÜNE ÇEVİRİRSEN İŞ KARIŞIR DEDİM”

İl Başkanı Özcan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamak için gittiği Esenboğa Havaalanı’nda karşılaştığı Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a, bu konudaki rahatsızlığını birebir söylediğini ve “(Meclis toplantısını) ‘Tribüne çevirirsen iş karışır’ dedim” sözlerini kendisine aktardığını açıkladı.  

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum