Muhammed Gömük

Muhammed Gömük

Hakikat savaşçısı Süleyman Soylu

Hakikat savaşçısı Süleyman Soylu

Yazıma başlamadan önce soysuzlarla mücadele eden soylu bakanımıza selam eder, Vatansever milliyetçiler olarak her daim yanında olduğumuzu takdim ederim.

Öncelikle sayın bakanımız Süleyman SOYLU beyin açıklamasına kulak verelim, "Bir yalan rüzgarı ile karşı karşıyayız. İnanın ben bu yalan rüzgarından yoruldum. Muhtarın bilgisi ve haberi olduğunu söylüyor, muhtar açıklama yapıyor, 'Haber yok.' diyor. Ailenin bilgisi olduğu söyleniyor, aile açıklama yapıyor, 'Bizim bilgimiz yoktur, artık bizi rahat bıraksın, biz dua etmek istiyoruz.' diyor. 'Elde sopalar vardı.' diyor, sopalarla ilgili kimsenin bir bilgisi, görgüsü veya böyle bir değerlendirme yok. İnanın bir yalan rüzgarı ile karşı karşıyayız. Bir siyasi partinin genel başkanına üst üste bu kadar yalan söylemek yakışmıyor. Çok üzülüyorum. Bu ayıp bir şeydir. Herkesin bildiği, takip ettiği, en azından köyde insanların yaşadığı bir meseleyi alıp yolda adım atarken bir yalanla bütünleştirmek bana sadece üzüntü veriyor."

Mâlum olduğu üzere, yakın zamanda Kemal Kılıçdaroğlu’na fiili bir saldırı gerçekleşti. Bazıları linç girişimi dedi. Bazıları terör dedi.

Yer, Ankara’nın Çubuk İlçesinin Akkuzu köyü. İç Anadolu’nun bağrında, kendi hâlinde bir köy. Sadece siyasiler değil, yolu düşmeyen kimse bilmez herhâlde…

Mevzu, şehit cenazesi. Milletçe hassas olduğumuz bam telimiz…

Mübarek şehitlerden bir tanesinin cenazesi, defnedilmek üzere köyü olan Akkuzu’ya getiriliyor. Herkes acılı, herkes mahzun, herkes dertli, herkes ağlamaklı…

Gel gör ki birileri herkes gibi üzülüp ağlamak için gelmiyor; boy göstermek için, ben de buradayım demek için geliyor… Nereden biliyoruz? Çünkü birileri diye tarif ettiğimiz kitle, PKK’yı veya YPG’yi kutsarken, teröristleri gerilla diye överken kahraman ordumuzu işgalci, istilacı, işkenceci görüyor. 

“Birileri” ibaresini de netleştirmek istiyorum. Kimseden çekindiğim yok…

Cumhuriyet Halk Partisinin İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun şu twitlerine lütfen dikkat kesiliniz:

“Tarihte bugün: Ermeni soykırımı başladı. Katledilen Ermeni vatandaşlarımızı anıyoruz. 19:15’te Taksim’de”

“Tekbir getirerek boğaz keserek mi demokrasi mücadelesi verilir. İnandığınız Allah’ınız sizin de belanızı versin.” (15 Temmuz’da sokağa inenleri hedef alıyor)

“Darbeler sabaha karşı yapılırdı değil mi? HDP vekillerinin vahşice! Gözaltına alınması parlamenter sistemin açıkça ilga edilmesidir.”

“Devlet katil değil seri katil.”

“Aslan CHP, Aslan BDP #savaşahayır”

“CHP’yi BDP ile aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler, yol doğru yol, ona bak sen.”

“Mehmetçik insanlık dersi verdi diye verilen haberi Habertürk’de şimdi izledim ve sadece utandım. İzlemeye bile.”

 “@cigdemmater Hrant’da da dinlememiş miydik? Boşuna demiyoruz devlet katil değil seri katil diye. Öfkeliyim çok!”

“İnsanlık tarihi kadın ile başlar. İnsanlık kadına yapılanlarla kaybeder demiş Sakine Cansız. Ve insanlık yine kaybetti.” (Sakine Cansız, Fransa’da gebertilen PKK’lı teröristin adı).

“Mustafa Kemal’in askerleriyiz gibi bir sloganı doğru bulmuyorum. Militer bir dil olmasından öte, birey olmanın önüne geçen bir ifade.”

“Ananı da al haydi Taksim’e.”

“Tayyip Erdoğan nerdesin, Allah belanı versin, şimdiki sloganımız da bu.”

“Kim şehit olmak istiyorsa gitsin olsun. Aptalca politikalar yüzünden ölen masum insanlara şehit diyerek ölümü kutsamaktan vazgeçin artık.”

Şehitlere, mehmetçiğe, devlete hakarete varan bu düşünceler, CHP’nin İstanbul İl Başkanı olan ve kendisini İstanbul Büyükşehir Belediyesinin eşbaşkanı zanneden kadına ait… CHP içinde böyle çok numunelik sima var. Örneğin Mahmut Tanal, Sezgin Tanrıkulu…

İşte bu tiplerin işgal ettiği CHP, Akkuzu’da bizzat Akkuzulular tarafından, bizzat şehidin acılı yakınları tarafından yuhlanan, itelenip kakalanan Kılıçdaroğlu’nun CHP’si! Bu CHP ile HDP arasında fark var mıdır? Canan Kaftancıoğlu denen kadının twitlerinden bazılarını paylaştım. Böyle birileri, şehidin acılı yakınlarının çevresinde dolaşırsa ne olur? Şehidin yakınları buna tepkisiz kalabilir mi?

Hemen ardından militanlar örgütlenip, Soylu istifa diye kampanya başlatılıyor. Kuyruk acıları belli, çünkü soysuzlarla mücadele eden sayın Süleyman SOYLU bakanımız, geçen gün teröristlere vurulan ağır darbeyi açıkladı, tabi soysuzlar, hainler huzursuz olacak.

Şehit aileleri, CHP’den tiksiniyor! Açık ve net, bu kadar! Lafı sündürmeye gerek yok! Şehit aileleri en az HDP’den nefret ettikleri kadar CHP’den nefret ediyorlar. Nokta! Hâl böyleyken niçin illa şehit cenazelerine katılmak için ısrar ediyorsunuz? Akkuzu’daki hadise ilk mi? Her şehit cenazesinde boyunuzun ölçüsünü almıyor musunuz?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu size şehit cenazesine katılacaksınız güvenlik güçlerine bilgi verin dedi mi, dedi! Bilgi verdiniz mi, yok! O hâlde hangi hakla, hangi yüzle “Soylu istifa” diyebiliyorsunuz? İstifa etmesi gereken birileri varsa o da sizsiniz! Toplumu kim gerdiyse, şehidin kutsal cenazesine kim fitne fesat karıştırdıysa o istifa etsin! Siyasi çizgisi HDP’den farksız olan kim varsa o istifa etsin!

Canan Kaftancıoğlı, Sezgin Tanrıkulu hatta Kemal Kılıçdaroğlu gibi tiplere soruyorum:

PKK, bir terör örgütü müdür?

PYD/YPG terör örgütü müdür?

Fetullah Gülen, terörist başı mıdır?

Abdullah Öcalan, terörist başı mıdır?

PKK’lı leşleri törenle mi defnedilmelidir?

PKK leşlerinin cenazelerine -hem de HDP ile el ele- katılıyor musunuz?

PKK leşlerinin cenazesine katıldığınızda sizi bir tane bile yuhlayan oluyor mu?

Katıldığınız şehit cenazesi törenlerinde hiç tepki almadığınız oldu mu?

Niçin şehit cenazelerinde boy göstermek için ısrar ediyorsunuz?

CHP’liler, önce bu soruların cevabını vermelidir. Ama öyle yarım ağızla, siyasetçi ağzıyla değil; dürüstçe, mertçe cevap vermelidir.

Akkuzu vakasına tekrar dönecek olursak… Orada asıl provokasyonu Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindeki CHP’liler yapmıştır. Eğer ki aksini iddia ediyorlarsa öncelikle yukarıdaki sorulara cevap vermeliler! Akkuzu’da Kılıçdaroğlu ve ekibini protesto eden şehit yakınları ve diğer Akkuzulular, insani bir tepki göstermişlerdir. Kimse boşuna Akkuzuluları terörize etmeye çalışmasın! Terörist arayanlar PKK leşlerinin tabutlarına omuz verenlere baksın!
Teröristi gebertenden, teröriste tepki gösterenden, teröriste bağırıp çağırandan Allah bin kere razı olsun. Soysuzlarla mücadele eden soylu bakanımıza da selam olsun. Burası Türkiye Cumhuriyeti Ya Sev Ya Terket…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR