Hamamönü ve Hamamarkası artık daha da güzel

Hamamönü ve Hamamarkası artık daha da güzel

Altındağ'daki tarihi Hamamönü ve Hamamarkası semtlerini güzelleştirme çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri, turistlerin uğrak yeri olan iki semte son olarak 100'e yakın, saksılı bisiklet şeklinde yapılmış ferforje dekorlar yerleştirdi.

Altındağ Belediyesi tarafından restore edilmesi ile birlikte Başkent'in turizm cenneti haline gelen tarihi Hamamönü ve Hamamarkası, her geçen gün daha güzelleşiyor. Başkent'te her mevsim yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan tarihi semtleri renklendirme çalışmaları belediye ekiplerince devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan çiçeklendirme çalışmalarının ardından Altındağ Belediyesi şimdi de saksılı bisikletlerle tarihi semtlerin sokaklarını güzelleştirme çalışmalarını sürdürüyor. 

100'E YAKIN BİSİKLETLİ DEKOR YERLEŞTİRİLDİ

Tarihi Hamamönü ve Hamamarkası'nı daha da güzelleştirme çalışmaları kapsamında semtin sokaklarına 100'e yakın, saksılı bisiklet şeklinde yapılmış ferforje dekorlar yerleştirildi.  Belediye ekiplerince hala yerleştirme çalışması süren dekorlar, yere de monte ediliyor. Yere sabitlenen saksılı bisikletlere renkli çiçekler ekiliyor.  

TURİSTLERİN YORUMU: DAHA DA GÜZELLEŞTİ

Tarihi semtlerin renklendirilmesi, turistlerden tam not aldı. Bölgedeki güzelleştirme çalışmaları hakkında gazetemize konuşan turistler, "Hamamönü ve Hamamarkası bölgeleri giderek güzelleşiyor. Bu bisikletli saksılar bölgeleri daha güzelleştirmiş. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" dedi.  

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.