Hasta vatandaşlara moral ziyareti

Hasta vatandaşlara moral ziyareti

Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, ilçedeki hastanelerde ve evlerinde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Ertürk, "Ramazan-ı Şerif hürmetine tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.

Başkan Ertürk, ilk olarak Kahramankazan Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti. Hasta vatandaşlarla yakından ilgilenen Ertürk, geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Ertürk, hasta vatandaşlara sürekli olarak yanlarında olduklarını söyledi. Ertürk, hastane personeliyle de sohbet ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Ertürk ayrıca, evlerinde tedavi gören vatandaşları da unutmadı. Ertürk hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hasta ve hasta yakınları ise ziyaretinden dolayı Ertürk'e teşekkür ederek, duydukları memnuniyeti dile getirdi.  

Acil şifalar diliyorum

Başkan Ertürk, belediye başkanı seçildiği 2004 yılından bu yana, hasta ziyaretlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirterek, "Hasta vatandaşlarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Hal hatırlarını sorduk. Ziyaretlerimizle onlara bir nebze de olsa moral verebildiysek bu bizim için en büyük mutluluk. Ramazan-ı Şerif hürmetine tüm hastalarımıza Allah’tan acil şifalar diliyorum" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.