Havuzlarda yaz yoğunluğu

Havuzlarda yaz yoğunluğu

Yenimahalle Belediyesi havuzları yaz sıcaklarından bunalan ve tatil bölgelerine gidemeyen Ankaralılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

7’den 70’e her yaş grubundan Ankaralı vatandaşların ilk tercihi olan Yenimahalle havuzları, yaz sıcaklarının yoğun şekilde kendini hissettirdiği şu günlerde yoğun mesai yaşıyor. Yenimahalle Belediyesi tarafından sadece ilçe sakinleri değil tüm Ankaralıların kullanımına sunulan Hacı Sabancı, Turgut Özakman, Bülent Ecevit ve yakın zamanda açılışı yapılarak Şentepe bölgesine büyük değer kazandıracak olan Barıştepe Yüzme Havuzu ve Sosyal Tesisi ile vatandaşların sıcak yaz günlerinde serinlemesini, spor yaparak zinde kalmasına ortam sağlıyor.

Yüzme havuzu ve spor salonu bir arada

Her yaş grubundan insanın kullanımına açık olan Yenimahalle’nin havuzlarında engelli bireyler de unutulmadı. İlçe sınırları içinde hali hazırda kullanıma açık olan, yaz kış demeden vatandaşların yoğun ilgisini gören Yenimahalle Belediyesi havuzlarında engelli bireylerin rahat ve güvenli kullanabilmesi için bütün ayrıntılar düşünüldü. Ayrıca yüzme havuzlarının spor salonları kısımlarında yaz aylarında fit kalmak isteyen Yenimahalleliler için alanında uzman spor hocaları eşliğinde eğitimler devam ediyor. İlçe sakinlerinin sağlığı düşünülerek hem yüzme hem sporun birçok branşı aynı çatı altında Yenimahalle havuzlarında hayat buluyor. 6 binden fazla üyeye sahip olan ve binlerce vatandaşın günübirlik ziyaret ederek yaz kış spor yaptığı havuzlarda temizlik ve hijyenden de ödün verilmiyor. Vatandaşların yaz tatili tadında bir gün geçirebilmeleri  amacıyla yapılan güneşlenme terasları ve kafeteryalara sahip olan yüzme havuzlarında ziyaretçilerin rahatı için her şey düşünülüyor.

“Vatandaşların sağlığı ve huzuru için çalışıyoruz”

Yenimahalle de vatandaşın sağlığı ve huzur içinde yaşayabilmesi için ilçenin her bölgesine yüzme havuzları ve spor salonları yapıldığını belirten Yenimahalle belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, “Özellikle yaz aylarında tatil için şehirden ayrılmayan vatandaşlarımız için havuzlarımız büyük fırsat yaratmaktadır. Yapılan bu hizmetlerin sadece Yenimahalle değil tüm il genelinde vatandaşlarımız tarafından bu derece rağbet görmesi bize mutluluk vermektedir. Yakın zamanda açacağımız yeni havuzlarımız ve spor merkezlerimizle hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.