Hedef yüzde yüz memnuniyet

Hedef yüzde yüz memnuniyet

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi, hasta şikayetlerinin azaltılması, memnuniyetin artırılması ve insan odaklı sağlık hizmeti sunumu sağlanması için harekete geçti. 

Ankara 29 Mayıs Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan ''Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi'' projesi destek almaya hak kazandı. 

HEDEF HASTA ŞİKAYETLERİNİ AZALTMAK VE…

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği Uzmanı Nedim Sözen ile Hastane Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Dilek Dülger, Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (TÜRAVAK) Başkanı Av. Mustafa Kemal Hakimoğlu ve Başkan Yardımcısı Avukat Kaya Yelek tarafından sözleşme imzalandı.  Proje kapsamında; 29 Mayıs Devlet Hastanesi hizmet sunum sürecinde kalite ile kurumsal kapasiteyi geliştirmek amacıyla ve malpraktis, hasta şikayetlerinin azaltılması, çalışan ve hasta güvenliği memnuniyetinin artırılması, hastanenin cazibe merkezi ve marka haline getirilmesi, bütüncül ve insan odaklı sağlık hizmet sunumu sağlanması hedefleniyor. 

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLECEK

Eğitime seçilecek gurup ise Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı’nın (TÜRAVAK)  Sağlık Hukuku İleri Eğitim Sertifika Programı doğrultusunda,  “Sağlık Çalışanları ve Hasta Yönünden Sağlık Hukukuna Bütüncül Yaklaşım Eğitimi” alacak. 4 gün 28 saat sürecek olan eğitim programı; hastane eğitim salonunda yüz yüze eğitim, tartışma ve olgu sunumu şeklinde gerçekleşecek. Eğitim sonunda katılımcılar sertifika verilecek ve ‘Bilirkişilik’ yapabilecek. 

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.