İftar davetinde Gökçek sürprizi

İftar davetinde Gökçek sürprizi

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası geleneksel olarak düzenlediği iftar programını Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirdi.

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası geleneksel olarak düzenlediği iftar programını Altındağ Kültür Sarayı'nda gerçekleştirdi. Önceki akşam düzenlenen iftar programına Ankara Vali Yardımcısı Bilal Bozdemir, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, AK Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı Sadık Yamaç, ANSESOB Başkanı Mehmet Yiğiner'in yanı sıra çok sayıda davetli ve Siteler esnafı katıldı. 

"SİTELER OLARAK İSRAİL'İ KINIYORUZ"

32856054_2053670798184708_4152342448690954240_o.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan  Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası Başkanı Hüseyin Taklacı, Ramazan ayının ülkemize hayırlar getirmesini diledi. Konuşmasında Filistin'de yaşanan zulme de değinen Başkan Taklacı, "Kudüs'te, Gazze'de yaşananları kınıyoruz. Filistin halkına yapılan bu zulüm karşısında dimdik duracağız. Siteler esnafı olarak İsrail'i ise nefretle kınıyoruz" dedi.

SİTELER DAHA GÜVENLİ 

32803928_1936790633059569_8288402564693622784_n.jpg

Siteler'deki çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Taklacı özetle şunları söyledi: "Ankara Valimiz Ercan Topaca'nın desteği ile 126 noktaya kamera sistemi konuldu. Bu kameralar bütün Siteler'i izleyecek. Siteler artık güvenli bir yer haline gelecek. Devletimiz, Siteler'de ne olup bittiğini anlık izleyecek. Bu yatırım 3 milyon TL'ye mal oldu. Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. Valimizin Siteler'e bir hizmeti daha var. Bölgemizdeki bir meslek lisesine ilave yaptırdı mobilya bölümü açıldı Valimiz 10 öğrencimize burs verdi, 10 tane de Oda olarak biz burs veriyoruz bu da Siteler'de alttan eleman yetişmesi hususunda büyük bir destek olacak"

SİTELER KABINA SIĞMADI

32849423_2053668928184895_6418527486535008256_n.jpg

"2010 yılında göreve geldiğimizde Siteler'de yüzde 30 oranında bir boşluk vardı. Şu an ise Siteler'deki doluluk oranını yüzde 99'u buluyor. Elmadağ'da Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'ni kurduk. Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin'e verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. ANKAMOB projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Eski Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek tarafından desteklendi ve yapıldı, kendisine de teşekkür ediyoruz" 

SORUNLARA ÇÖZÜM ARAYIŞI SÜRÜYOR

"Siteler'in ve esnafımızın sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğiz. Esnafımız emekli olduğunda düşük maaş alıyor bunun düzelmesi konusunda çalışmalarımız var. Boyacıların yıpranma payı ile ilgili çalışmalarımız sürüyor. Siteler esnafına destek çalışmalarımız sürüyor. Siteler'de ARGE ve inevasyonla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Sokak toplantılarına devam edeceğiz. En son 200. toplantıda kaldık." 

"YİĞİDİ ÖLDÜRECEKSİN HAKKINI YEMEYECEKSİN" 

mehmet-yiginer.jpg

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (ANKESOB) Mehmet Yiğiner ise konuşmasında, salonda bulunan Melih Gökçek'in belediye başkanlığı döneminde Siteler'e yaptığı hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Yiğiner, "Sağolsun başkanımız Siteler'in cephesinin yenilenmesinde, benim de meclis üyesi olduğum dönemde esnaftan bir lira talep etmeden Siteler'imizin dışa açılan kapısını güzelleştirdi kendisine teşekkür ediyoruz. Yine aynı şekilde Siteler'le ilgili Mamak'taki teşhir salonunu o dönemin belediye başkanı Melih Gökçek başkanımız, Siteler esnafına armağan etti. Yiğidi öldüreceksin hakkını yemeyeceksin" dedi. Yiğiner, konuşmasının son bölümünde ise esprili bir dille "Sporda ayrı konular vardır onu da kendi aramızda hallederiz" diye konuştu. 

SALONA GİRDİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Davetin en sürpriz konuğu şüphesiz ki Melih Gökçek oldu. 23 yıldan fazladır yaptığı Belediye Başkanlığı görevini bırakmasının ardından ortalıklarda pek gözükmeyen Melih Gökçek, davete iftar saatine son 15 dakika kala katıldı. Başkent'in efsanevi belediye başkanı Melih Gökçek'in içeriye girdiği sırada, salondakilerden büyük alkış alması dikkatlerden kaçmadı. İftarını açan Gökçek, salondan ayrılmak üzere yerinden kalktığı sırada büyük bir ilgiyle karşılaştı. Fotoğraf çektirme taleplerini geri çevirmeyen Gökçek'in moralinin bir hayli iyi olduğu görüldü. Gökçek daha sonra makam aracıyla alandan ayrıldı.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.