İsmet TAŞ

İsmet TAŞ

İki yüzlü batı, sen, yalancı, sahtekar ve kan emici bir vampirsin!

İki yüzlü batı, sen, yalancı, sahtekar ve kan emici bir vampirsin!

“Batı hiçbir zaman uygar olmamıştır. Ve bugünkü refahı, devam edegelen sömürgeciliği,  döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur” (Aliye İzzetbegaviç)

Batı, her 24 Nisan’da koro halinde sözde Ermeni soykırımı safsatasını tekrarlar, tarihi yalanlarla dolu bu masalla Türkiye üzerinde psikolojik bir baskı kurmaya çalışır. Her defasında da Türkiye tarafından, “Gelin buyurun arşivleri açalım” denir, ama hiç kimse buna yanaşmaz. Ve bunun , “Koca” bir yalan olduğunu bilir ama kendi yalanlarına kendileri inanmak için çırpınırlar.

Oysa ki, Batı tarafından yalan olmayan,  canlı tarihi belgelerle sabit, sadece son yüz yılda yaşanan olaylara baktığımız da,  milyonlarca insanın katledildiği soykırıma uğradığı , insanlığın yaşadığı acıları ve göz yaşlarını görürüz.  Bunlar içerisinde çoğunlukla Müslüman Türk olmasına rağmen kendi insanlarını bile katletmekten zerre kadar geri durmamışlardır.

Bu anlamda, Bosna’yı, Arakan’ı, Afganistan’ı, Suriye’yi, Filistin’i, Irak’ı, Hocalı’yı, Doğu Türkistan’ı ve dünyanın daha bir çok yerinde katledilmiş, soykırıma uğramış Müslüman Türkü, unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız. Bunun yanı sıra, Batının vahşiliğini, canavarlığını, insanlık dışı olduğunun bilinmesi açısından,  kendi insanlarına da yaptığı katliamlarında unutulmasına izin vermeyeceğiz. hafızalarda canlı kalması için elimizden geleni yapacağız. Bunu insan olarak,  Müslüman  Türk olarak,  insanlığın geleceği adına bunu yapmak zorundayız. 

Son yüz yıla kısa bir tarihe yolculuk yapacak olursak, Batının  insanlığımızdan utandığımız onlarca katliam ve soykırımlarıyla karşılaşırız.

Örneği, ABD, milyonlarca Kızılderiliye soykırım yaparak yok etmesi,  90 milyon Afrikalının ya ölümüne ya da köleleştirilmesine neden olması, Vietnam’da 1,5 milyon insanı katletmesi, Kore savaşına müdahale ederek ABD ve Rusya’nın, güç savaşı verdiği Kore’de, 500 bin kişinin ölmesi, 600 bin kişinin yaralanması sakat kalması, Japonya’ya attığı atom bombası ile 2 milyon insanın ölümüne sebep olması ve dünyanın bir çok yerinde, ya diktatörleri destekleyerek kan dökmüş, ya da bizzat kendi orduları ile katliamlar yapmıştır.

Fransa’nın yüz karası tarihi ise ABD den farlı değil. Örneğin, 132 yıl Cezayir’i işgal altında tutarak 1,5 milyon Cezayirlinin ölümüne neden olmuştur. I. Dünya Savaşında 900 bin Afrikalıyı katletmiştir.

Sırbistan’ın Müslüman Boşnaklara yaptığı soykırım ise insanlık tarihi boyunca asla unutulmayacak. Üstelik Birleşmiş Milletler Barış Gücü’nün gözleri önünde 312 bin kişi soykırıma uğramış, 28 bin kişi toplu katliamlarla yok edilmiştir. Bu soykırımla ilgili toplu mezarlar bulunmuştur.

Belçika’nın kara lekesi diğerlerini asla aratmadı. I. Dünya Savaşının ardından Ruanda ve Kongo da 10 milyondan fazla insan, demokrasinin ve özgülüğün  temsilcisi ! Belçika tarafından soykırıma uğradı.

Danimarka yapmış olduğu insanlık dışı davranışı ile bütün dünya ülkelerine kim olduklarını çok açık bir şekilde anlattılar! 1945 yılında Ruslardan kaçan, Danimarka’ya sığınan 250 bin Alman mülteciyi, üstelik çok büyük bir kısmı 15 yaşından küçük çocuklar olmak üzere hepsini kamplarda ölüme terk ettiler ve değişik hastalıklardan ölmelerine neden oldular.

Ermenilerin yandaşları ve dindaşlarından geri kalmamaları elbette mümkün değil! Ermeniler, 519 bin Müslüman Türkü Rusların desteği ile katlettiler. Üstelik bu katliamları, Rus Komutan Yarbay Twerdo Khlebov hatıratında, “Bölgede Ermeni çetelerinin Müslüman ahaliye yönelik katliamlarını” anlatır. Ermenilerin soykırım tarihi epey kabarık. Çocuk, genç, ihtiyar  ve kadınların  soysuzca uğradığı Hocalı Soykırımının hala canlı şahitleri var.

Ve iki yüzlü batının birbirini boğazladığı II. Dünya Savaşı,  yaklaşık 60 milyon insanın ölümü! Elbette bu savaşta dünyanın değişik yerlerinde Müslüman Türkler de katledilmişlerdir.

Bitti mi? Hayır tabi ki bitmedi! Bir de bunların diktatörleri var!

Örneği, tarihin kaydettiği en büyük diktatör. Adolf Hitler; bilinen rakam 21 milyon insanın katledilmesi,

Mussolini, 300 bin Müslümanın yanı sıra, Libya, Etiyopya ve Afrika da yüzbinlerce Müslümanı katletti.
Franko, ABD nin desteği ile İspanya’da bir milyon insanı katletti.

Lenin, Çeçen, İnguş, Karaçay, Malkarlar ve diğer milletlerden ve çoğunluğu Türk olmak üzere milyonlarca insanı katletti.

Prens VIII. Edward, İngiltere’nin diktatörü. Sömürgelerinde 700 bin insanı katletti. 750 bin Avustralya yerlisini yok etti.
Son derece kısa bir  yolculukla, insanlık  tarihinin  son yüz yılınının   özetin özetini hatırlatmaya çalıştık. Ne ararsanız var! Kan, gözyaşı, acı, soykırım, katliam, sömürgecilik,  insanlık dışı davranışlar ve insanlığın öldüğü son yüz yıl.
Sadece yukarıda hatırlatmaya çalıştıklarımız bile, batının, zerre kadar insanlıktan  nasibini almamış bir topluluk olduğunu görürüz. Ama o kadar pişkin, o kadar yüzsüzler ki, safsatalar ve masallarla dolu sözlerle, sözde Ermeni soykırımını dillerine doluyorlar. Temcit pilavı gibi durmadan tekrar ediyorlar.

Ama bu onların, sahtekar, iki yüzlü, kan emici vampirler olduğu gerçeğini aslaa gizliyemez.

Batı önce  soykırımlarla, katliamlarla ve  utançlarla dolu kapkara tarihine bakacak, söz söyleyecek yüzü olmadığını görecek, 

Ey tek dişi kalmış canavar ! Şimdi yukarıda sıraladığımızı özetin özeti olayları hatırlayarak  hala sözde Ermeni soykırımından bahsedecekmisiniz? Yoksa kafanızı önünüze eğip, utuncınızımı yaşayacaksınız?

BATI, SENİN KARANLIK TARİHİNİ UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ. İNSANLIK DERSİ ALMAK İSTİYORSAN KAFANI KALDIRIP ONURLU  TÜRK MİLLETİNE VE ONUN ŞANLI TARİHİNE BAKACAKSIN. 
 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
SON YAZILAR