İlçeyi karış karış geziyor

İlçeyi karış karış geziyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri, sünnet ziyaretleri, hasta ziyaretleri ve pazar ziyaretleriyle ilçeyi karış karış gezip hemşerilerinin taleplerini dinliyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Servet Türkayık, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ergün ve zabıta müdürü ile birlikte geleneksel hale getirdiği esnaf ziyaretleri, Pazar ziyareti ile sünnet ziyaretlerine devam etti. Yapılan ziyaretler kapsamında yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, işyeri açma ve çalışma ruhsatıyla birlikte Türk bayrağı teslim etti. Sünnet ziyaretlerinde Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara bisiklet hediye eden Başkan Selçuk Çetin, apartmandaki diğer hasta ve ihtiyaç sahiplerini de ziyaret etti. Semt pazarı esnafını da ihmal etmeyen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hem vatandaşın hem de esnafın taleplerini sahada dinleyip çözüm önerileri sundu. Düzenli olarak hemşerileri ile bir araya gelen Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, bir yandan da iş yeri açılışlarını gerçekleştirdi. 

“Hamdolsun hemşerilerimin yüzü gülüyor”

Pursaklar’da esnafın yüzünün güldüğünü belirten Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Tebessüm Şehrimizde hemşerilerimizin yüzü gülüyor. Hamdolsun Ramazan’ın bereketini gittiğimiz her yerde görüyoruz. Programlarımız dahilinde esnaf kardeşlerimizi, sünnet olan yavrularımızı, Pazar esnafımızı, hastalarımızı, ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyoruz” dedi. 
Her zaman hemşerilerinin ve esnafın yanında olduğunu belirten Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “Biz her zaman esnafımızın, hemşerilerimizin yanındayız. Her fırsatta sünnet ziyaretleri, ev ziyaretleri ve esnaf ziyaretleriyle kardeşlerimle bir araya gelip muhabbet etmeye gayret gösteriyorum. Rabbim bütün ümmetin yüzünden tebessümü eksik etmesin. Esnafımızın işlerini kolay, kazançların bol eylesin” değerlendirmesinde bulundu. Pursaklar’da yüzü gülen vatandaş, ilçeye yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini belirterek Başkan Çetin’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.