İpek Tanrıyar: Eşimin eteğini de öperim, ayağını da öperim. Bundan kime ne

İpek Tanrıyar: Eşimin eteğini de öperim, ayağını da öperim. Bundan kime ne

Feminist gruplar, eski manken ve oyuncu İpek Tanrıyar’ın, kına gecesinde nişanlısı Murat Evler’in giydiği kaftanın eteğini öpme mizansenine bile tahammül edemedi. Tanrıyar tepkilere başlıktaki cevabı verdi.

Sosyal medyada kimi feminist gruplar, eski manken ve oyuncu İpek Tanrıyar’ın, kına gecesinde nişanlısı Murat Evler’in giydiği kaftanın eteğini öpme mizansenine bile tahammül edemedi. 

“Müstakbel eşin kaftanının eteğini öpme” tamamen mizansen olmasına rağmen, sosyal medyada İpek Tanrıyar için “Yazıklar olsun” yorumlarında bulunanlar oldu. 

İpek Tanrıyar, olayla ilgili olumsuz yorumlara “Eşimin eteğini de öperim, ayağını da öperim... Bundan kime ne!” diye cevap verdi. 

Tanrıyar’ın paylaşımları şöyle:

“Ülkede çocuk tecavüzleri, kadın tacizleri varken benim etek öpmem konuşuluyor. O bir mizansendi, konseptin parçası. Ayrıca eşimin eteğini de öperim ayağına da öperim, bundan kime ne. Maalesef vizyonsuz insanlar bunu ciddiye alıp konuştular."

‘O bir mizansendi’

"Bana ‘yazıklar olsun’ diyorlar, ben de onlara diyorum. İnsanın hayatında böyle geceler bir kez oluyor, herkes saygı duymalı. Dönüp kendi içlerine baksınlar.”

etek-001.jpg

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.