İş kazalarına karşı personele eğitim

İş kazalarına karşı personele eğitim

Mamak Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personele, güvenli ve sağlıklı bir ortamda Mamak halkına hizmetlerini sunma noktasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

Mamak Belediyesi, personeline yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı personele, güvenli ve sağlıklı bir ortamda Mamak halkına hizmetlerini sunma noktasında “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” verildi.

Mamak Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Aysel Emirdoğan tarafından belediye hizmet binasında verilen seminerde temel iş sağlığı ve güvenliği ana başlığı altında çalışanların yasal hak ve sorumlulukları, iş kazaları ve sebepleri, hukuki sonuçları ve çalışma mevzuatı, elle kaldırma ve taşıma, yangın ve yangından korunma ile ilgili bilgiler verildi.

İş sağlığı ve güvenliği eğitiminin amacının kaza ve hastalık şeklinde ortaya çıkan tehlikelerden çalışanları korumak olduğu vurgulandı.

İnsan hayatı ihmale gelmez

Çalışanların sağlıklı olmalarının ve güvenli ortamda çalışmalarının son derece önemli olduğunun altını çizen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül,”En önemli şey insan sağlığıdır. Yaz-kış, gece-gündüz demeden Mamak’a en iyi şekilde hizmet edebilmek için çalışırken vatandaşlarımız kadar bu hizmetleri birlikte gerçekleştirdiğimiz çalışanlarımızı da düşünüyoruz. İnsan hayatı ihmale gelmez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.