İş yeri açana ruhsatı da bayrağı da Belediye Başkanı getiriyor

İş yeri açana ruhsatı da bayrağı da Belediye Başkanı getiriyor

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçede yeni dükkân açan esnafa iş yeri açma ruhsatı ile esnafa moral olması için Türk Bayrağı hediyesini bizzat kendi elleri ile teslim ediyor.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, ilçe genelindeki yeni açılan iş yerlerine hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Çetin, ziyaretinde  esnafa iş yeri açma ruhsatını kendi elleri ile taktim ederken Türk Bayrağını ise hediye ediyor. 

BAŞKAN ÇETİN KENDİ ELLERİ İLE TESLİM EDİYOR

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, geleneksel hale getirdiği hayırlı olsun ziyaretlerini ilçede yıllardır gerçekleştiriyor.

Bu esnaf ziyaretleri kapsamında zabıta müdürü de hazır bulunuyor.

Ziyaret sırasında Başkan Selçuk Çetin’in ilçede yeni hizmet veren esnafa hem hayırlı olsun temennisinde bulunduğu hem iş yeri açma ruhsatını kendi elleri ile teslim ettiği hem de yeni hizmet veren esnafa moral olması amacıyla şanlı Türk Bayrağı’nı hediye ettiği öğrenildi.

Başkan Çetin’in ziyaretlerinde “Ortak akılla ilçemizi geleceğe hep birlikte taşıyoruz. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Rabbim işlerinizi kolay, kazançlarınızı bol eylesin” dediği kaydedildi. 

ESNAF MEMNUN 

İlçede yeni dükkan açan esnaflar ise bu ziyaretten bir hayli memnun kaldıklarını ifade ederek, “Başkanımıza teşekkür ederiz. Yeni dükkan açan esnafa destek için iş yeri ruhsatını bizzat kendi getirmesi ve ziyaret sonunda Türk bayrağımızı hediye etmesi bizi onurlandırıyor. Bir araya gelme fırsatı yakaladığımız başkanımıza talep ve sorunlarımızı da aktarma şansı yakalıyoruz” diyor. 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.