Işıkları da vurdu

Işıkları da vurdu

Başkent’te selin izleri dün de kendini gösterdi. Trafik ışıklarının çalışmamasından dolayı Başkentliler haftaya kilitlenen trafikle başladı

Pazar günü Başkent’te yaşanan şiddetli dolu ve yağmurun ardından oluşan sel hayatı felç etmişti. Selin izleri ertesi gün de cadde ve sokaklarda devam etti. Elektrik hatlarına tamamen su girmesiyle çalışmayan trafik ışıkları ve selden kalan su birikintiler hafta başı trafiğini adeta kilitledi. Sosyal Medya ve ihbar hattından Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne ihbar ve şikâyet yağarken, vatandaşlar kilitlenen trafikte uzun süre beklemek zorunda kaldı. 

HAFTAYA KİLİTLENEN TRAFİKLE BAŞLANDI

Başkent haftaya kilitlenen trafikle başladı. Selin izleri ertesi günde sürerken, elektrik hatlarına su girmesi sebebiyle pek çok noktada trafik ışıkları çalışmadı. Yol üzerlerinde kalan su birikintilerinden kaçmaya çalışan sürücüler trafik ışıklarının çalışmadığı yerlerdeki uzun araç kuyruklarına yakalandı. Trafiğin tamamen kilitlendiği noktalarda ise vatandaşlar 1 saatten fazla süre beklemek zorunda kaldı. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Bugün pazartesi trafiğin yoğun olacağı belli bir durum. Işıklar kontrol edilmeliydi şu anda kimse istediği yöne ilerleyemiyor. Bu zamanda Başkente bu görüntüler yakışmıyor” dedi. Ana arter yollarda çalışmayan trafik ışıkları sebebiyle ise kavşaklarda tam bir kaos hakimdi. 

VATANDAŞTAN ŞİKAYET YAĞMURU 

Yolda kalan vatandaşlar sosyal medya hesapları üzerinden Büyükşehir Belediyesi’ni ihbar yağmuruna tuttu. Vatandaşlar fotoğraf çekerek paylaştıkları noktalardaki sıkıntıları dile getirirken Belediye yetkilileri ise duruma sessiz kalmayarak yaşanan olumsuzlukla ilgilenileceğini belirtti. Bazı vatandaşlar ise duruma, “Dün selin ardından bugünde trafik çilesi. Vatandaş olarak mağdur oluyoruz. Belediye ekipleri acil şekilde önlemlerini almalı “ diyerek tepsini dile getirdi. 

Erkal ERDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.