Isparta'da soba can aldı

Isparta'da soba can aldı

Kış ayları bu yıl da beraberinde soba faciası haberlerini de getirdi. Bursa'nın ardından bir acı haber de Isparta'dan geldi. Isparta'da Fatma ve Mehmet Aybirdi çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

Kış ayları bu yıl da beraberinde soba faciası haberlerini de getirdi. Bursa'nın ardından bir acı haber de Isparta'dan geldi. Isparta'da oturan Fatma (65) ve Mehmet Aybirdi (68) çifti, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Ayazmana Mahallesi 4414 Sokak'taki 2 katlı evin üst katında oturan Aybirdi çiftinin alt katında oturan kızları, bu sabah eve girdiğinde anne ve babasını hareketsiz yatarken buldu. Kızlarının ihbarı üzerine olay yerine 112, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Fatma ve Mehmet Aybirdi'nin yaşamını yitirdiği belirlendi.

Bu sabah eve girdiklerinde kahroldular

 Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği tespit edilen çiftin cenazeleri, savcının incelemesinin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Bursa’da Kestel Tarihi Şifa Hamamı'nda, içeriyi ısıtmak için yakılan kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 4 kişiden, Habip Doğan kaldırıldığı hastanede öldü.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.