Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ev ziyaretlerinde

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz ev ziyaretlerinde

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ev ziyaretlerinde vatandaşların dertlerini dinledi.

Ziyaret ettiği evlerde aileden biri gibi karşılanan Oğuz, “Kahramankazan’da 54 bin nüfuslu büyük bir aileyiz, ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden sürekli birlikteyiz” dedi.
Kahramankazan’da yaşayan vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmayan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ev ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Oğuz, ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla yakından ilgileniyor. Vatandaşlarla sohbet eden Oğuz, bir ihtiyaçları ya da sıkıntıları olup olmadığını vatandaşlara sorarak, isteklerini dinliyor. Ziyaret ettiği evlerde aileden biri gibi karşılanan Oğuz, vatandaşların yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşıyor. Başkan Oğuz’a ev ziyaretlerinde eşi Nergiz Oğuz da eşlik ediyor.

serhat-oguz-aileden-biri-gibi-karsilaniyor.jpg

Cumhurbaşkanı’mızın selamını iletiyorum

Başkan Oğuz, başkan seçildiği günden bu yana sürekli vatandaşla iç içe olduğunu belirterek, “Kahramankazan’da 54 bin nüfuslu büyük bir aileyiz. 81 ilden gelen vatandaşlarımızın yaşadığı Kahramankazan’da, bu ailenin fertleri olarak barış, kardeşlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ailemizin tüm fertleriyle gece gündüz demeden bir arada oluyoruz. Tüm acı ve mutlu günlerimizde birbirimize destek oluyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini ve sorunlarını birlikte çözüyoruz. Ziyaretlerimizde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendi’nin selamlarını kendilerine iletiyorum, bu vatandaşlarımızı oldukça mutlu ediyor. Çalışmalarımızı vatandaşlarımızla hep iç içe hep yürek yüreğe sürdürüyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.