Kahramankazan'da muhtarlık binası açılışı

Kahramankazan'da muhtarlık binası açılışı

Kahramankazan Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fatih Mahallesi Muhtarlığı hizmet binası düzenlenen törenle açıldı. 

Kahramankazan Belediyesi’nce yapılan Fatih Mahallesi Muhtarlığı hizmet binası törenle hizmete girdi. Törene Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal ve ilçe protokolü ile vatandaşlar katıldı.


Muhtarlık binasının açılışı öncesinde İlçe Müftüsü Durmuş Ali Çakır tarafından dua edildi. Duanın ardından Başkan Ertürk ve beraberindekiler tarafından kurdele kesilerek, yeni muhtarlık binası hizmete açıldı.


Millete hizmetin ilk adımı


Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, burada yaptığı konuşmada, belediye olarak muhtarların her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Ertürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda millete hizmet noktasında ilk adım muhtarlara, vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmeleri için ellerinden gelen desteği verdiklerini kaydetti. Ertürk, yeni hizmet binasının hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. 

Daha iyi hizmet vereceğiz


Fatih Mahallesi Muhtarı Ali Işıkcan da, mahallelerine böylesine modern ve şık bir muhtarlık binası kazandırdıkları için Başkan Ertürk’e ve Kahramankazan Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Işıkcan yeni hizmet binasında vatandaşlara daha iyi şekilde hizmet vereceklerini söyledi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.