Kahramanlara dua

Kahramanlara dua

FETÖ’cü hain darbe girişiminin yıl dönümü öncesi Karşıyaka Mezarlığı’nda bulunan 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği dolup taşıyor. Başta şehit yakınları olmak üzere pek çok vatandaş kahraman şehitlere dua ediyor.

15 Temmuz 2016 FETÖ’cü darbe girişimi sırasında Başkent’te şehit olan kahramanların Karşıyaka Mezarlığı’ndaki kabirleri, darbe girişiminin yıl dönümü öncesi dua etmek isteyenlerce dolup taşıyor. 29 demokrasi şehidinin bulunduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’ne giden başta şehit yakınları ve pek çok vatandaş, kahraman şehitlerin mezarı başında Kur’an-ı Kerim okuyup dua ediyor. Darbe girişiminin ikinci yılında şehitleri özlem ve gözyaşı ile anan şehit yakınları, FETÖ’cü hainler tarafından yapılan darbe girişiminin ikinci yılında acılarının hale taze olduğunu anlatıyor. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA ZİYARET EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve devlet erkanı da Karşıyaka Mezarlığı’ndaki 15 Temmuz Demokrasi Şehitliği’ni yarın sabah saatlerinde ziyaret ederek kahraman şehitlere kabirleri başında dua edecek. Şehitliğin gün boyu ziyaretçi akınına uğrayacağı bekleniyor.

Osman AKDOĞAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.