Kaldırım ÇİLESİ

Kaldırım ÇİLESİ

Çankırı Caddesi üzerinde, Ankara Vergi Dairesi Başkanlığının bulunduğu binanın önündeki kaldırımlar, yaklaşık 2 haftadır bozuk şekilde duruyor. İri taşların bulunduğu bozuk kaldırımdan geçmekte zorlanan vatandaşlar, yetkilileri göreve çağırıyor. 

Çankırı Caddesi üzerinde bulunan Ulus, Kızılbey ve Yıldırım Beyazıt Vergi Dairelerinin bulunduğu Ankara Vergi Dairesi Başkanlığı binasının önündeki kaldırımlar günlerdir bozuk şekilde duruyor. Yaklaşık 2 haftadır iş makineleri aracılığıyla bir akşam vakti belediye çalışanlara tarafından kazılan kaldırımların hala onarılmadığı kaydediliyor.  

YAYALAR ZOR DURUMDA
Taş ve topraklarla bezeli bozuk kaldırımdan yürümekte zorlanan yayalar, Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkililerine sesleniyor. Vergi dairesine gelen vatandaşlar da bu konuda büyük sıkıntılar yaşıyor. İri taşların bulunduğu 20 metrelik bozuk bölümden geçmeye çalışan yayalar, yere dikkat ederek başını yerden kaldırmıyor.   

BİRAN ÖNCE ONARILSIN
Günlerdir bozuk şekilde duran kaldırımların biran önce onarılmasını isteyen yayalar, "Çankırı Caddesi bir hayli işlek cadde. Buradan günde binlerce kişi geçiyor. Bu bozuk kaldırımdan yayalar olarak geçmek istemiyoruz. Bazı vatandaşlar taşların ve toprağın üstünden yürümemek için araç trafiğinin yoğun olduğu caddeden yürüyor. Kötü bir olay yaşanmadan bu kaldırım bölümünün onarılmasını istiyoruz" dedi. 

OSMAN AKDOĞAN/ HABERVAKTİM-

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.