Kaman’ı yasa boğan ölüm: Daha 17 yaşındaydı

Kaman’ı yasa boğan ölüm: Daha 17 yaşındaydı

Kargın Selimağa Köyü’nden Mehmet Akkaya’nın torunu Eşref Akkaya elim bir olay sonucu vefat etti. Daha 17 yaşında olan Eşref Akkaya’nın cenazesi yarın öğle namazını müteakip Kargın Selimağa Köyü mezarlığına defnedilecek.

Ankara’dan Kaman’ı yasa boğan bir ölüm haberi geldi. Kırşehir Kaman'a bağlı Kargın Selimağa Köyü’nden Mehmet Akkaya’nın torunu Eşref Akkaya elim bir olay sonucu vefat etti. Daha 17 yaşında olan Eşref Akkaya’nın cenazesi yarın (9 Mayıs Perşembe) öğle namazını müteakip Kargın Selimağa Köyü mezarlığına defnedilecek.

ANKARA’DA VEFAT ETTİ

Mehmet Akkaya’nın torunu, Hasan Akkaya’nın oğlu Eşref Akkaya’nın Ankara Etimesgut’taki evlerinde intihar sonucu hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

esref-akkaya.jpg

ÇOK SEVİLEN BİR GENÇTİ

Eşref Akkaya’nın bugün sabah satlerinde gelen ölüm haberi ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Kendi halinde, herkese çok saygılı, çevresinde çok sevilen biri olduğu belirtilen genç Eşref’in, canına kıymış olması şok etti.

PERŞEMBE ÖĞLEN DEFNEDİLECEK

Akkaya’nın cenazesi yarın öğle namazını müteakip Kargın Selimağa Köyü mezarlığına defnedilecek.

Eş dost akraba ve sevenleri Ankara’daki baba evine taziyede bulunuyor. Taziyelerin yarın ise, definin ardından Kargın Selimağa Köyü’ndeki baba ocağında kabul edileceği öğrenildi.

Akkaya Ailesi’nin başı sağolsun. Allah taksiratını affetsin.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum