Karamollaoğlu seçim için liderler turuna çıkıyor

Karamollaoğlu seçim için liderler turuna çıkıyor

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gelecek hafta 24 Haziran'da yapılacak erken seçim gündemiyle önce CHP ardından İyi Parti ve Hüda Par genel başkanlarını ziyaret edecek.

24 Haziran'da yapılacak erken genel seçim için harekete geçen Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gelecek hafta CHP, İyi Parti ve Hüda Par genel başkanlarını ziyaret edecek. 

Edinilen bilgilere göre, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, gelecek hafta önce CHP, ardından İYİ Parti ve HÜDA Par Genel Başkanlarına ziyarette bulunacak.

Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre Karamollaoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile gelecek hafta bir araya gelecek.

Ziyaretlerin CHP'nin 36. Olağan, İYİ Parti'nin 1. Olağanüstü Kurultayları dolayısıyla yapılacağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinin 24 Haziran'da yapılacağını açıklamasından önce planlandığı belirtildi.

Görüşmelerde partilerin seçim stratejileri ve ittifak olasılıklarının da değerlendirileceği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.