Karçiçeği, Eymir Mahallesine 21 yaşında muhtar adayı oldu

Karçiçeği, Eymir Mahallesine 21 yaşında muhtar adayı oldu

21 yaşında Gölbaşı Eymir Mahallesi Muhtar adayı olan Vahit Yuşa Karçiçeği, iddialı vaatlerini gazetemize anlattı.

e7dd96c9-2eb0-45b0-9cae-c860cc3ee9a2.jpgHenüz 21 yaşında Gölbaşı Eymir Mahallesi Muhtar adayı olan Vahit Yuşa Karçiçeği, “Genç milletvekili oluyorsa, muhtar da olur dedik, bu yola girdik” dedi.

“GENÇ MİLLETVEKİLİ OLUYORSA          MUHTAR DA OLUR”

Başkent’in en genç muhtar adaylarından Gölbaşı Eymir Mahallesi Muhtar Adayı Vahit Yuşa Karçiçeği gazetemize konuştu.

Karçiçeği, “11 yıldır Eymir Mahallesi’nde ikame ediyorum. 1998 yılı doğumluyum ve ön lisans mezunuyum. Birçok işte çalıştım, en son çalıştığım kurum Gölbaşı Postanesi idi. Erken yaşta iş hayatına atıldığımız için, evimizin sorumluluğunu üstlendik. Bunu yapabiliyorsak neden mahallemizin sorumluluğunu üstlenmeyelim dedik ve bu yola girdik” diye konuştu.

HENÜZ 21 YAŞINDA

Yaşının henüz daha 21 olmasından dolayı birçok vatandaştan olumlu yorumlar aldığını söyleyen Karçiçeği, “Yaşımızın genç olmasının artı yönleri de oldu, eksi yönleri de. Birçok kişi gençlerin dinamik olduğunu düşündüğünden desteklerini esirgemedi. Buna rağmen tecrübe yönünden eksik olabileceğimizi söyleyenler oldu. Bu vatandaşlara da projelerimizi anlattığımızda onlarda tam destek verdi” dedi.

GENÇLER ARTIK BU TÜR GÖREVLERE HAZIR

Mahalleye muhtar adayı olmak aklınıza nereden geldi? sorusuna ise, geçtiğimiz yıl yapılan genel seçimlerde meclise giren genç milletvekili adaylarının örnek olduğunu söyleyen Karçiçeği, “Mahallemizin tüm sorunlarını biliyoruz. Gençlerin daha dinamik ve aktif olacağını düşünüyoruz ve gençlerin de artık bu tür görevlere hazır olduğunu herkesin bilmesini istiyoruz” dedi. 

SİSTEMİ BAŞTAN AŞAĞI DEĞİŞTİRECEĞİZ

Muhtar olarak seçildiğinde tüm sistemi baştan aşağı değiştireceklerini söyleyen Karçiçeği, “Mahallemizde ikame edenlerin büyük bir oranı devlet memurudur. Bu yüzden seçildiğimizde muhtarlığı akşam 19.00’a kadar açık tutacağız. Hafta sonları da açık tutacağız. Mahallemizde öğrencilerimizin ödev çıktısı alabilecekleri bir yer yok ve merkeze gitmek zorunda kalıyorlar. Bu hizmeti tüm öğrencilere muhtarlıkta ücretsiz olarak sağlayacağız. Bunların yanı sıra Whatsapp ihbar hattı kuracağız ve tüm sorunları önerileri vatandaş 7/24 bizlere iletebilecek” ifadelerini kullandı.

SORUNLARI ÇÖZÜME KAVUŞTURACAK

Karçiçeği, Eymir Mahallesi’nde en büyük sorunlardan birisinin sokak köpekleri olduğunun altını çizerek, seçildiği takdirde ilgili belediye ile ortak hareket ederek ilk bu sorunu ortadan kaldıracaklarını belirtti.

Karçiçeği, “Mahallemiz büyük olduğundan ek hizmet binasına ihtiyaç var ve biz bunu açacağız. Postane açılmasını talep edeceğiz. Aktif olmayan Pazar yerimiz var. İlgili belediye ile ortak hareket edip pazarın tekrar açılmasını ve açık olduğu günlerde ulaşım için servis araçları koyulması için uğraşacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

Emrah Özcan / HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.