Karyağdı’da dönüşüm zamanı

Karyağdı’da dönüşüm zamanı

Pursaklar Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Karyağdı bölgesinde gerçekleştirilecek olan değişim-dönüşüm ve çevre düzenlemesi çalışmalarının hazırlıklarını tamamladı.

Pursaklar’da bir çalışmanın bitmesinin ardından yeni bir çalışmaya imza atılıyor. Başkan Ertuğrul Çetin, ilçe genelindeki çalışmaları bir bir kontrol ederek, sorunsuz olarak tamamlanması için büyük gayret gösteriyor.
Yeni başlayacak çalışmalarla ilgili etüd ve proje çalışmalarının birçok noktada tamamlanması ile birlikte ekiplere talimatlar veren Başkan Ertuğrul Çetin, kısa zamanda çalışmaların başlayarak, mahalle halkının hizmetine sunulacağını ve ayrıca bölgenin genel dokusu bozulmadan başlayacak birçok çalışmanın da planını tamamladıklarını söyledi.

4-074.jpg

Karyağdı Bölgesi İçin Planlama Hazır
Karyağdı bölgesinin çehresini baştan sona değiştireceklerini belirten Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin; ‘‘Bugün Saray Cumhuriyet Mahallesi Karyağdı bölgesinde incelemelerde bulunduk. Mevcut dört parkın peyzaj, bakım onarımları ve yenileme çalışmalarının yanında, ara sokakların iyileştirilmesi için planlamamızı yaptık. Cumhuriyet Mahallesi Karyağdı bölgesinin doğallığını koruyarak, yeşilliğini zenginleştirerek, park yapımı ve çevre düzenlemeleri ile çehresini değiştiriyoruz. Hemşehrilerimize hizmet yolunda gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam edeceğiz. Burada başlayacak olan çalışmaların mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.