Keçiören Belediyesi 'Çöp Taksi' ile evsel atıkları topluyor

Keçiören Belediyesi 'Çöp Taksi' ile evsel atıkları topluyor

Keçiören Belediyesi, evsel atıkların toplanması noktasında iki çöp taksi aracıyla hizmet veriyor.

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz” mesajı verirken tertemiz bir Keçiören için çalışmaların aralıksız süreceğini söyledi.

Vatandaşlar kullanmadıkları, eskimiş ev eşyalarını gündüz (0312) 360 10 06 gece de (0312) 378 77 16 numaralı telefonu arayarak alınması talebini iletiyorlar. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğe bağlı iki çöp taksi de evsel atıkları adresten teslim alıyor.

foto1-(1).jpg

Dar sokaklara rahatlıkla girebilmesi, pratik ve hızlı olması ayrıca maliyetinin düşük olması da çöp taksiyi daha cazip kılıyor.
Hızlı müdahale kabiliyeti sağlaması ile de gözde olan çöp taksiler, sıfır atık projesi kapsamında geri dönüşüme de katkı sunuyor.

Çevre temizliği konusunda çok hassas olduklarını ifade eden Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Anlık istek ve şikayetlere daha hızlı cevap vermek maksadıyla kullandığımız çöp taksiler özellikle geri dönüşüme destek olurken, vatandaşların mobilya, elektronik eşyalarını da evlerden alıyor. Çöp taksilerimize vatandaşlarımız bir telefonla ulaşabiliyorlar” dedi.

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.