Keçiören'de pedal çevirdiler misket oynadılar

Keçiören'de pedal çevirdiler misket oynadılar

Hareketlilik Haftası kapsamında Keçiören Belediyesi önünde düzenlenen etkinliğe Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Uğur Bulut muhtarlar, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Ankara Balkan Bandosunun gösterileri eşliğinde Cumhuriyet Caddesi boyunca Başkan Altınok ve protokol üyeleri pedal çevirdiler. Bisiklet yollarının sayısının artırılacağını sözünü veren Altınok, daha sonra Ankara Kulübü Seymen Ekibinin gösterisini izleyerek tüm protokol ile birlikte misket oynadı. 

dsa_0896.jpg

BAŞKAN ALTINOK SEKSEK OYNADI

Sosyal medya üzerinden #hareketlilikhaftası #birlikteyürüyelim hastangleri ile desteklenen ve herkesin spor kıyafetlerle katıldığı programda badmington, seksek, dart, folklor oynayan Altınok, laser-run oyununda da atış denemeleri yaptı.
Taolu, taiçi, sanda, çuval yarışı, step, zumba, plates gösterilerini vatandaşlarla birlikte keyifle izleyen ve sporcuları da tek tek tebrik eden Başkan Altınok, bando ekibi ve Seğmenlerle birlikte Botanik Park’ta yürüyüş yaparak Keçiören’in spora teşvik eden bir belediye olduğunun da altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.