Keçiören’e 360 Bin Ton Asfalt

Keçiören’e 360 Bin Ton Asfalt

Keçiören Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfaltlama çalışmaları kapsamında üç yıla yakın sürede 360 bin ton sıcak asfalt serimi yaparak rekor bir yatırıma imza attı.

Asfalt serim ve çevre düzenleme çalışmalarıyla Keçiören’in daha modern bir görünüme kavuşturulduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok,  “360 bin ton sıcak asfalt serimi, 52 bin metrekare tretuvar, 30 bin 627 metrekare kilit taşından yol, 76 kilometre yol bakım, 29 kilometre yeni yol yapım ve bin 730 metre merdiven inşa ederek ilçemizi ulaşım ağıyla ördük.” dedi.

asfalt-2.jpg

Başkan Altınok, Keçiörenlilere verdikleri sözü tuttuklarını ve ilçenin tüm mahallelerinde asfaltlama  çalışması yürüttüklerini aktararak şunları dile getirdi:

“İlçemizde bozuk, yıpranmış yol ve kaldırım bırakmıyoruz. Vatandaşımızın her kuruşunu hizmete dönüştürüyoruz. Havaalanı gibi geniş ve kullanışlı yollar yapıyoruz. En pahalı hizmet asfalt serim hizmetidir. Asfaltın maliyeti dokuma halıdan da pahalıdır. İki yıllık görev süremizde söz verdiğimiz gibi ilçemizde bozuk ve yıpranmış yol bırakmadık ve bu kapsamda 300 bin tonun üzerinde rekor düzeyde asfalt serim ve çevre düzenleme çalışması yaptık.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.