KEÇMEK’LER yeni branşlarla açılıyor

KEÇMEK’LER yeni branşlarla açılıyor

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kursları (KEÇMEK) 1 Ekim’de açılıyor.

Kayıt işlemlerinin devam ettiği KEÇMEK’lere bilgi ve becerisini geliştirmek isteyenler herhangi bir yaş sınırlaması olmaksızın kayıt olabiliyor.
Usta - çırak ilişkisinin öğretilerini modern eğitim sistemlerinin ilke ve prensipleri doğrultusunda birleştiren KEÇMEK’lerde, sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra; sergiler, seminerler, fuarlar, yayınlar, yarışmalar, panel-konferans gibi organizasyonlar da gerçekleştiriliyor.

SADECE KEÇİÖREN’DE OLAN 6 BRANŞ

Bireylere artı değer katan ve tüm kursların ücretsiz olduğu KEÇMEK’lerde bu yıl 14 kurs merkezinde 59 branşta kurs açılacak. Ankara’da sadece KEÇMEK’te olan kurslar ise yabancılara Türkçe, Dil Kursu, butik çikolata yapımı, Gaziantep mutfağı, sepet örücülüğü, kaligrafi ve zumba… Bu sene ilk defa açılacak kurslar arasında ise kick – box ve teakwando yer alıyor.

Kültürel mirasımızı yaşatan sanat kurslarının da verildiği KEÇMEK'lere sadece Keçiörenli'lerden değil, Ankaralı'lardan da talep olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Özellikle hanımlar bu kurslardan faydalanarak emeklerini üretime dönüştürüyorlar. Kurslar sonrası bugüne kadar kendi iş yerini açan ve evden satış yapanların sayısı 200’ü geçti. Bu da bizleri çok mutlu ediyor, yeni dönemde tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum.” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.