Kıbrıs Mahallesi sakinleri kapalı pazar yerine düzenleme istiyor

Kıbrıs Mahallesi sakinleri kapalı pazar yerine düzenleme istiyor

Kıbrıs Mahallesi sakinleri 4 bin metrekarelik kapalı pazar yerinin caddeye bakan bölümünde giriş olmadığı için bahçeden atlayarak girmek istediklerini ifade ederek yetkililerden buraya yeni düzenleme yapılmasını istiyor.  

Geçtiğimiz aylarda vatandaşların isteği ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse’nin talimatıyla Kıbrıs Mahallesi’nde açılan 3 bin 920 metrekarelik kapalı pazar yerinde cadde yönünden tek giriş çıkışın olmasından dolayı vatandaş ve esnaf zor anlar yaşıyor. Alanın çevresini dolanmak istemeyen vatandaşlar caddenin hemen bitişiğinde bulunan bahçeden atlayarak alana giriyor. Bu durumdan yakınan bölge esnafı hem kendilerinin hem de vatandaşın zor durumda olduğunu belirterek Başkan Köse’den yaşanan sıkıntıyı çözmesini istiyor. 

BAŞKANIMIZ SÖZ VERMİŞTİ

Gazetemize konuşan bölge esnafı ve vatandaşlar pazar alanına caddeden giriş olmadığını kimsenin de alanı dolanmak istemediğini belirterek, “Mayıs ayında Murat Başkanımız buraya geldi ve inceleme yapmıştı. Hatta yaşanan sıkıntıyı ona iletmiştik o da bahçenin kaldırılacağını ve cadde bölümünden giriş verileceğini söylemişti. Fakat o günden bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmadı. Cadde üzerinde aracından inen vatandaşlar doğrudan bahçeye giriyor mermerlerin üzerinden atlayarak alana girmeye çalışıyor. Yazık günah bu taşlar hep kırıldı, bozuldu. Başkanımızdan biran önce bu sorunu çözmesini istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

kibris-mahallesi,-kapali-pazar-yeri,,.jpg

TEŞEKKÜR EDİYORUZ 

Kapalı pazar yerimizi Başkanımız Murat Köse kısa sürede hayata geçirerek açtı. Başta ona çok teşekkür ediyoruz. Burası toplu açılış törenleriyle açılmıştı fakat Pazar alanımız açılmamıştı. Başkanımız göreve gelir gelmez bizlerin sesine kulak verdi ve pazar yerimizi açtı.  Böylesine büyük bir alanın sıkıntıları ufak tefek olması çok normal onu da biliyoruz. Fakat Cumartesi günleri burada büyük zorluk yaşanıyor. Binanın diğer tarafında 2 merdivenli 1 de düz giriş var.  İki giriş çıkış var ama ana caddenin var ama dükkanların önünde var giriş millet dolanmamak için bahçelerden atlayarak girip çıkıyor. Umut ediyoruz kısa sürede bu sorun da çözülür. 

Erkal Erdoğan/ GAZETEİLKSAYFA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.