Kızılcahamam’da turizm haftası başladı

Kızılcahamam’da turizm haftası başladı

Her yıl Nisan ayında düzenlenen Kızılcahamam Turizm Haftası, bu yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor.

Kızılcahamam Kaymakamlığı, Kızılcahamam Belediyesi ve Kızılcahamam Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi işbirliği ile her yıl Nisan ayında düzenlenen Kızılcahamam Turizm Haftası, bu yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Kızılcahamam Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi bahçesinde yapılan açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız,  Belediye Başkanı Muhittin Güney’in yanı sıra, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kızılcahamam Ayşe Bezci Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Müdürü Handan Arslan; Turizm Haftası boyunca her gün bir etkinliğin olacağını vurgularken, herkesi programlara katılmaya davet etti. Programın açılışında söz alan Muhittin Güney; Kızılcahamam’ın sağlık, inanç, sanat, spor gibi alanlar da turizmin önemli sacayaklarıdır ve bunlar, milletlerarası ilişkilerin geliştirilmesinde son derece önem taşıdığını ifade etti. Programda konuşan Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız da Turizm Haftası'nın hayırlı olmasını diledi.

Ayşe Bezci Turizm Otelcilik Okulu'nda kutlanan programda Çağatay İlkokulu öğrencilerinin oluşturduğu Halk Dansları Topluluğu tarafından  gösteriler yapıldı. Okul öğrencilerinin hazırladığı açık büfe ikramlar yapılarak program sona erdi.

S.Selçuk YILDIRIM/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.