Kızılırmak'ta flyboard gösterisi

Kızılırmak'ta flyboard gösterisi

Kalecik Belediyesi Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek İncirlik Parkı Mesire Alanı’nda Kızılırmak Nehri üzerinde flyboard gösterisi gerçekleştirdi.

11’inci Uluslararası Kalecik Karası Festivali etkinlikleri kapsamında, Kalecik Belediyesi, Kızılırmak Nehri üzerinde flyboard gösterisi gerçekleştirdi. Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren Kalecik Belediyesi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı. İzleyicilerin ilgi odağı olan gösteri büyük beğeni topladı.

flyboard,-kizilirmak-nehri,-kalecik-belediyesi,,,,,.jpg

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Yaklaşık 5 yıl aradan sonra tekrar düzenlenen 11’inci Uluslararası Kalecik Karası Festivali renkli görüntülere sahne oldu. Ney gösterileri, semazen, yağlı güreş, konserler, Ankara Kulübü seymen gösterisi, ve bağ bozumu gibi birbirinden farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı.

flyboard,-kizilirmak-nehri,-kalecik-belediyesi,,,.jpg

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Binlerce vatandaşın katılımı ile gerçekleşen festival büyük beğeni topladı. Kızılırmak nehri kenarında bağ bozumu gerçekleştirilen etkinliği yüzlerce vatandaş katıldı. Bunların yanı sıra festival etkinlikleri çerçevesinde yamaç paraşütü ekipleri, Kalecik kalesinden havalanarak festival alanında bulunan futbol sahasına iniş yaptı. Ayrıca Kızılırmak Nehri üzerinde yapılan flyboard gösterisi izleyicilerden büyük alkış aldı.

flyboard,-kizilirmak-nehri,-kalecik-belediyesi,,,,.jpg

Emrah Özcan/İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.