Küçükçekmece sapığı yakalandı.. Failin kimliği şok etti: Yabancı uyruklu çıktı

Küçükçekmece sapığı yakalandı.. Failin kimliği şok etti: Yabancı uyruklu çıktı

İstanbul Küçükçekmece'de yaşanan ve tüm Türkiye'yi ayağa kaldıran 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel saldırı olayının faili yakalandı. Şüpheliyi mağdur çocuk da teşhis etti. Yakalanan failin kimliği şok etti: Sapık yabancı uyruklu çıktı.

İstanbul Küçükçekmece’deki Kanarya Mahallesi’nde 22 Nisan'da evinin önünde oynayan 5 yaşındaki M.E. cinsel istismara uğramıştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, failin yakalandığını duyurdu.

İstanbul Küçükçekmece’de 5 yaşındaki bir kız çocuğun cinsel istismara uğraması Türkiye’yi ayağa kaldırmıştı. Saldırganları arayan polis, üç şüpheli tespit etmişti.

Yaşanan bu korkunç olayla ilgili İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da açıklamada bulundu. 

Küçükçekmece'deki olayla ilgili açıklama yapan Bakan Soylu, şunları söyledi:

''Küçükçekmece’yle ilgili 5 yaşındaki çocuğumuzla ilgili hem Valiliğimiz hem de İstanbul Emniyeti fail konusunda çalışmayı yaptılar ve zannediyorum da bu saatler içinde açıklamayı yapacaklardır. Fail  gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz açıklama yapacaklar. Babayla görüştüm telefonda. Faili yakalayacağımızı söyledim. Failin yakalandığı bilgisi bende var.''

'FAİLİN YAKALANDIĞI BİLGİSİ BENDE VAR'

Soylu "'Küçükçekmece’yle ilgili 5 yaşındaki çocuğumuzla ilgili hem Valiliğimiz hem de İstanbul Emniyeti fail konusunda çalışmayı yaptılar ve zannediyorum da bu saatler içinde açıklamayı yapacaklardır. Fail gözaltına alındı. İstanbul Valiliğimiz açıklama yapacaklar. Babayla görüştüm telefonda. Faili yakalayacağımızı söyledim. Failin yakalandığı bilgisi bende var'' dedi.

KİMLİĞİ MERAK KONUSUYDU

Ajansların geçtiği bir son dakika haberine göre de; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece'de yakalandı.

18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor. Türkiye'yi ayağa kaldıran cinsel saldırı olayının failinin yabancı uyruklu çıkması ayrıca şok etti... 

MAĞDUR ÇOCUK TEŞHİS ETTİ

Şüpheliyi mağdur çocuk ve olaya şahit olan diğer bir çocuk da teşhis etti. Şüphelinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü ilerleyen saatlerde adliyeye çıkarılacağı öğrenildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.