Kurtuluş durağı önü bakım istiyor

Kurtuluş durağı önü bakım istiyor

Kurtuluş Metro ve Başkentray durağı arasında yer alan yeşil alanın bakımsızlığı objektiflerimize yansıdı.

Kurtuluş Metro ve Başkentray durağı arasında yer alan yeşil alanın banklarının ahşap bölmelerinin sökülmüş olması objektiflerimize yansıdı.

Bölgeye çevre düzenlemesi yapılmasını isteyen vatandaşlar, bekleme alanında oturacak yerlerin ahşap bölmelerinin olmaması yüzünden ayakta beklemek zorunda kaldıklarını belirterek; oturma noktalarına bakım yapılmasını talep ediyor. Alan hemen yanı başındaki Ankara Üniversitesi sebebe ile öğrencilerin buluşma noktası olarak da biliniyor.

ÇEVRE DÜZENLEMESİNE İHTİYAÇ DUYUYOR

Kurtuluş Metro ve Başkentray durağı arasında yer alan yeşil alanın banklarının ahşap bölmelerinin sökülmüş olması objektiflerimize böyle yansıdı. Bölgede Metro ve Başkentray bulunması sebebi ile gün içerisinde birçok kişinin uğrak noktası olan alan, çevre düzenlemesine ihtiyaç duyuyor. 

b60456cb-2a94-4ecb-9f99-aef7a33737b3.jpgAHŞAP BÖLMELER SÖKÜLMÜŞ

Bölgeye çevre düzenlemesi yapılmasını isteyen vatandaşlar, bekleme alanı olan yeşil alanda oturacak yerlerin ahşap bölmelerinin olmaması yüzünden ayakta beklemek zorunda kaldıklarını belirterek; yeşil alandaki oturma noktalarına bakım yapılmasını talep ediyor. Vatandaşlar Büyükşehir Belediyesi ve Çankaya Belediyesi’ne çağrıda bulunarak bir an önce alanın elden geçirilmesini talep ediyor.

ÖĞRENCİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Hemen yakınında Ankara Üniversitesi bulunması sebebi ile gün içerisinde yoğun bir insan trafiğini ağırlayan bölge, öğrencilerin buluşma noktası olarak da biliniyor. Yeşil alanın ve banklarının bakımsız olduğunu söyleyen öğrenciler aynı zamanda alanda bazı şahısların sürekli içki içtiğini belirtiyor. İlgililerden bir an önce alana bakım ve onarım yapmasını isteyen öğrenciler, “Çevre düzenlemesi şart” diyor.

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.