“Kuşatma 7 Uyuyanlar” filminin vizyon tarihi belli oldu

“Kuşatma 7 Uyuyanlar” filminin vizyon tarihi belli oldu

Ünlü ses sanatçısı Ahmet Şafak’ın Kuşatma adlı sinema filmi 4 Ekim’de vizyona giriyor. Şafak, başrol oynadığı filmde “Türk Milletinin derin ruhunu anlattıklarını” söyledi. 

Sevilen sanatçı Ahmet Şafak, şimdi de sinema filmi ile kamera karşısına geçti. MHP’ye yakınlığı ile bilinen Ahmet Şafak’ın Kuşatma adlı sinema filminin gösterim tarihi belli oldu. “Kuşatma 7 Uyuyanlar” adlı sinema filminin gösterim tarihi ve filmin oyuncularıyla ilgili detaylar şöyle: 

Ahmet Şafak’ın Kuşatma filminin çekim çalışmaları yaklaşık bir yıldır sürüyordu. Şafak twitter hesabından geçtiğimiz yıl yaptığı bir paylaşımda “Bir süredir üzerinde çalıştığım KUŞATMA Sinema filminin teaser çekimleri başarıyla neticelendi. Ana çekimler inşAllah eylül ayında Mersin'de gerçekleşecektir” demişti.

4 EKİM’DE GÖSTERİMDE 

Ve çekimler sona erdi, film gösterime hazır hale getirildi. Kuşatma 7 Uyuyanlar filmi 4 Ekim’de gösterime girecek. Ahmet Şafak filmle ilgili yeni bir paylaşımda bulunarak “Ve KUŞATMA 7 Uyuyanlar Sinema Filmimizin Afişi.. Hep birlikte 4 Ekim ve sonrasında sinema şölenine hazırlanıyoruz” bilgisini verdi.

YÜZDE YÜZ MİLLİ 

Ahmet Şafak ayrıca "Artık sinemada biz de varız. Taklit hollywood hikayeleriyle değil yüzde yüz milli Türk Milletinin derin ruhunu anlatan Kuşatma ile 4 Ekim'de hep birlikte sinemalardayız. RT yapmak serbest!" dedi.  
Kuşatma’nın afişi de hayli dikkat çekti.

ahmet-safak,-kusatma-7-uyuyanlar,-gosterim-tarihi,-filmin-oyunculari,film-afisi.jpg

Afişte filmin konusuyla ilgili “Bu bir derin millet hikayesidir” deniliyor.

Utku Uçar’ın yönetmenliğini yaptığı Kuşatma’nın oyuncuları arasında Ahmet Şafak’ın yanı sıra Fulden Akyürek, Özcan Varaylı, Aslı Atıl, Sefa Zengin, Çağatay Akman, Mehmet Tokat, Can Beslen, Eda Etike gibi isimler bulunuyor.

Ramazan SAYGILI/ İLKSAYFA-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.