Madalyaya doydular

Madalyaya doydular

Kırşehir’de düzenlenen ‘İller Arası Neşet Ertaş  Wushu Kung-fu Şampiyonası’nda Başkent temsilcisi Çağlar Spor Kulübü takımı 5 altın, 4 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. 

Kırşehir’de 21-23 Haziran tarihleri arasında ‘İller Arası Neşet Ertaş Wushu Kung-fu Şampiyonası' düzenlendi. Şampiyonaya çevre 9 ilden toplam 171 sporcu ve 6 kulüp katıldı. Şampiyonada Ankara’yı temsil eden Çağlar Spor Kulübü Wushu Kung-fu takımı müsabakalarda 5 altın, 4 gümüş, 2 bronz madalya kazanarak büyük bir başarı elde etti. Başkent temsilcisi, gösterdiği bu başarı ile şampiyonluk kupasını kazandı. 

iller-arasi-neset-ertas-wushu-kung-fu-sampiyonasi,-caglar-spor-kulubu-wushu-kung-fu-takimi,-caglar-spor-kulubu-antrenoru-enes-caglar,.jpg

HEDEF: YENİ SPORCU KEŞFETMEK 

Çağlar Spor Kulübü Antrenörü Enes Çağlar, “ Sporcularımız genel anlamda iyiler, bu maçlar ile tecrübe kazanarak ilerideki Türkiye şampiyonalarına yoğun bir şekilde hazırlanıyorlar. Hedefimiz her zaman olduğu gibi ülkemize madalyalar kazandıran sporcu keşfetmek ve onlar ile bu başarıyı tatmak” dedi.

Ramazan Saygılı/HABERVAKTİM-

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.