Mağdurlara ev vaadi

Mağdurlara ev vaadi

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, göreve gelmesi halinde ilçede kentsel dönüşüm projeleri kapsamında evleri yıkılan ve 10 yıldır evini almayı bekleyen mağdur vatandaşların sorununu çözmeyi vaat ediyor. 

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, göreve gelmesi halinde ilçede kentsel dönüşüm projeleri kapsamında evleri yıkılan ve 10 yıldır evini almayı bekleyen mağdur vatandaşların sorununu çözmeyi vaat ediyor. 

Belediye başkan adayları sahada seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Gece gündüz demeden vatandaşlara ulaşmaya çalışan adayların seçmenlere sunduğu projeler dikkat çekiyor. Sahada aktif bir şekilde yer alan AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse’nin de birbirinden ilginç seçim vaatleri bulunuyor. Köse’nin derlediğimiz seçim projelerini bazıları şöyle:

dw4gs0nw0aarphc.jpg

NEFES ALAN ŞEHİRLER…

Dünya’nın en büyük projelerinden biri olacak olan 50 bin konutluk “Yeni Mamak Projesi” ile ön plana çıkan Köse, Mamak için kentsel dönüşüm konusunda vatandaşlara çözüm sözü veriyor. Mamak’ı Mamaklılarla yöneteceklerini belirten Köse, üretecekleri sosyal projelerle kimsesizlerin kimsesi olacaklarını ifade ediyor. Mamak’ı marka haline getirecek prestij projeleri olduğunu ve daha yeşil bir Mamak için çalışacaklarının sözünü veren Köse, “Nefes alan şehirler inşa edeceğiz” diyor.

DÜNYA’NIN EN BÜYÜK PROJELERİNDEN BİRİ MAMAK’TA OLACAK

 Köse, “Bizim yeni Mamak projemiz var. Sadece Ankara’nın değil, dünyanın en büyük projelerinden olacak. 50 bin konutluk dev proje. 14 tane mahallemizi içeriyor. Yaklaşık bu bölgede 13 bin 500 civarı gecekondumuz vardı. Bunların 10 bin civarı yıkıldı. Yine yaklaşık 5 bin 500 konut yapıldı. Geriye kalan yapacağımız konutlarımız var. Çok büyük bir proje ve çok iyi planlanması gerek bir proje. Bugüne kadar belli bir yere geldi. Bundan sonra bu söylediğimiz çerçevede sadece yeni Mamak projesi değil, Mamak için kentsel dönüşüm projelerimiz de var. Bunları daha insan odaklı planlayacağız. Geldiğimiz ilk gün kentsel dönüşüm ile ilgili söyleyeceklerimiz olacak. Çünkü bu bölgede yaklaşık 10 senedir evini henüz alamamış vatandaşlarımız var. Hükümet ve büyükşehir ile birlikte inşallah projelerin çok hızlı bir şekilde sonuçlanması noktasında gayret göstereceğiz” ifadelerini kullanmıştı.

dw4wcqtwsaef-oi.jpg

KİMSESİZLERİN KİMSESİ OLACAK

AK Parti olarak sosyal belediyecilik anlayışını güttüklerini belirten Köse şunları söylemişti: “AK Parti olarak biz garibin yanında olduk. Bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz sosyal politikalar ve sosyal projeler birikmiş problemleri çözdüğü gibi bundan sonra da muhtemel sıkıntıları çözecek projeler. Her yaş grubundan insanlara hitap edecek projeler. Biz de çok çaba saf ettik bu konuda. Bizde bugüne kadar olduğu gibi Mamak’ta bundan sonra kimsesizlerin kimi olacağız.”

MAMAK İÇİN PRESTİJ PROJELERİ 

“Mamak için prestij projeleri hazırlıyoruz. Öyle projelerimiz var ki, sadece Mamaklıların huzurlu olarak yaşayacakları, güven duyacakları, mahallelerine girince memnun olacakları bir şehirden öte, diğer ilçelerden de Mamak’a gelme taleplerinin olacağı bir Mamak planlıyoruz. Şehrimizin daha yeşil olmasını istiyoruz. Sokak havyaları ile daha çok ilgileneceğiz.”

Emrah Özcan/HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.