Mağlubiyet sonrası istifa iması

Mağlubiyet sonrası istifa iması

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray yenilgisinin ardından düzenlenen basın toplantısında istifa sinyali verdi. Erol Bulut, "1-2 gün içersinde radikal bir karar alabilirim" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut ise 5-2 kaybettikleri Galatasaray karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün tabii sonuca bakarak konuşmayacağım. Geldiğimiz noktada Evkur Yeni Malatyaspor'da tabii ki hedefimiz bu şehre, kulübe final yaşatıp, kupayı getirmekti ama maalesef istediğimiz gibi olmadı. Bugün daha güçlü bir rakibe karşı elenmiş olduk. Taraftarımızdan özür diliyoruz. İkinci yarıda oynadığınız futboldan dolayı özür diliyoruz. İlk yarı iyi bir futbol vardı, öne geçebilirdik. Maalesef olmadı. Nitekim elenmiş olduk" dedi.

Ligde kalan 5 maç olduğuna dikkat çeken Bulut, "Evkur Yeni Malatyaspor'un en iyi şekilde oynayıp, en iyi yerde bırakacağını düşünüyorum. Ama onun dışında ekibimle önümüzdeki 1-2 gün içerisinde konuşup, kendimle ilgili radikal bir karar alabilirim. O yüzden ekibimle oturup bunu 1-2 gün içerisinde konuşacağız" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.