Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Başkentlileri etkinliğe davet etti

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Başkentlileri etkinliğe davet etti

Mamak Belediyesi, 29 Ekim Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Devlet Halk Dansları Topluluğu’nu Mamaklılarla buluşturuyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Başkentlileri etkinliğe davet etti.

25 Ekim Cuma Günü Mamak Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde saat 20.00’da gerçekleştirilecek etkinliğe yalnızca Mamaklıları değil tüm Başkentlileri davet eden Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Biz mazimizle varız. Kahramanlarımızla varız. Tarihimizi, tarih kılanlar sayesinde varız. Kahramanlarımıza, tarihimizi yazanlara hiç muamelesi yapamayız. Unutmamamız gereken bir başarının, unutulmaması gereken kahramanların hiç anılmamaları. Milli birlik ve beraberliğe en çok da ihtiyacımız olan bu günlerde bu vatan için canını feda eden kahramanlarımızı saygıyla anacağımız programa tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.

foto-(2)-012.jpg

Kurtuluş mücadelesini anlatan öyküler

1915’ten başlayan Kurtuluş Mücadelesi’nin sonuna kadar ulaşan öyküler bütünü olarak sergilenecek eser, Atatürk ve Kurtuluş Savaşı’nda vatan için gözünü kırpmadan kendini feda eden Şehitlerimize övgü niteliğinde bir saygı duruşu olarak sahnelenecek. Topluluk 120 kişilik bir ekiple performans sergileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.