Mamak Belediye Başkanı Murat Köse muhtarlarla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse muhtarlarla buluştu

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Mamak’lı muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi.

Mamak Belediyesi Hizmet Binası’nda gerçekleşen programa Köse’nin yanı sıra başkan yardımcıları, birim müdürleri, Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Hulusi Güngören ve Mamak’lı muhtarlar katıldı. 

Büyük bir aileyiz

Mahallelerin ihtiyaçlarının istişare edilerek, Mamak’ta önümüzdeki günlerde hayata geçecek projeler hakkında bilgi verilen toplantıda istişarenin önemine dikkat çeken Köse, “İstişarede bereket vardır. İstişare ile yapılan her çalışma yüz güldürür. Çünkü vatandaşımıza istediği hizmeti sunmak hem bizi hem de halkımızı memnun eder. Yaptığımız çalışmalar ve hizmetlerin en ücra köşelere ulaşmasında en büyük yardımcılarımız muhtarlardır.

_fdb6749.jpg

Demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızla biz çok büyük bir aile olduk” dedi. Köse ardından Ekin Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi projesinin çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağının da müjdesini verdi. Mamak Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve programa aldığı hizmetler hakkında mahalle muhtarlarına bilgilendirmede bulunan Başkan Köse, mahallelerin acil ihtiyacı olan hizmetlere ivme kazandırma noktasında sorunların çözümü için de sık sık bir araya geleceklerinin altını çizdi. 

Muhtarlar tek tek söz aldı

Mamak’ta bulunan 64 mahalle muhtarına söz verilerek mahallelerin ihtiyaçlarının dinlendiği toplantıda konuşan Mamak Muhtarlar Dernek Başkanı Güngören de , Mamak’a hizmet için hep birlikte çalışacaklarını belirterek, Köse’ye mahallelerde yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.