Mamak kışa hazır

Mamak kışa hazır

Meteorolojinin uyarılarını dikkate alan Mamak Belediyesi ekipleri, kar ve buzla 7-24 görev yapacak.

Meteorolojinin uyarılarını dikkate alan Mamak Belediyesi ekipleri, kar ve buzla 7-24 görev yapacak.

İlçeyi 9 bölgeye ayıran karla mücadele ekipleri kış boyu 3 vardiya halinde görev yaparak hayatın normal akışında devam etmesini sağlayacak.

Kriz masası oluşturulacak

Mamak Belediyesi 510 caddenin ve 4800 sokağın bulunduğu Mamak’ta 32 ekiple karla mücadele edecek. Kar ve buzla mücadele çalışmalarında 16 önden küremeli araç, 13 elden atmalı, 3 hem önden küremeli hem de tuz serpmeli olma üzere 32 araç 150 personel görev yapacak. Mamak Belediyesi kar yağışının yoğunlaştığı zamanlarda vatandaşların şikâyetlerini iletebilmeleri için kriz masası da oluşturuyor. Vatandaşlar 444 0 149 numaralı telefonu arayarak oluşan olumsuz durumları bildirebilecek. 

Tedbiri elden bırakmayın

Vatandaşların kış şartlarında oluşacak olumsuzluklardan etkilenmemeleri adına çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Zorlu kış şartlarında ekiplerimiz vardiyalar halinde gece gündüz faaliyetlerini gerçekleştirecek” dedi.

Sürücüleri de erkenden  önlem almaları için uyaran Başkan Akgül, "Sürücülerimiz araçlarının kış bakımını yaptırsın. Araçlarında mutlaka kış lastiği ve zincir bulundursunlar. Tedbiri elden bırakmasınlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.