Mamak’ı Model Yapacağız

Mamak’ı Model Yapacağız

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, Mamak’ı Türkiye’nin model aldığı bir ilçe haline getirmeyi hedeflediklerini kaydetti. 

AK Parti Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, AK Parti Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan ile birlikte Evciler Mahalle Derneği’nin düzenlediği tanışma ve istişare toplantısına katıldı. Mamak’ı, Türkiye’nin model aldığı bir ilçe haline getireceklerini kaydeden Köse, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel seçimler manifestosundan ilham alarak hazırladığımız projelerle çocuk, genç, kadın, yaşlı, engelli vatandaşlarımız başta olmak üzere, ilçemizde ki tüm bireyleri kapsayacak ve herkese hitap edecek bir beyanname ile karşınızdayız” dedi.

_fdb0087.jpg

Heyecanla hayal kuranlar iş üretir

Heyecanla hayal kuranların iş üreteceklerini vurgulayan Köse, ilk etapta hizmete sunmayı planladıkları projelerinin detaylarını 10 başlıkta topladıklarını kaydederek, bu projelerin sadece başlangıç olduğunu söyledi. Köse, “Yenilenen Şehir Mamak, Daha Yeşil Mamak, Kesintisiz ve Güvenli Ulaşımıyla Mamak, Kültür - Sanat ve Yaşam Şehri Mamak, Gönül Şehri Mamak, Daha Sağlıklı ve Çevresi Mamak, Turizm Merkezi Mamak, Akıllı Şehir Mamak, Sanayi ve Ticaret Merkezi Mamak, Spor ve Sporcu Dostu Mamak başlıkları altında projelerimizi belirledik. Bu projeler sadece başlangıç. İçimizde öyle bir aşk, sevda ve hayal var ki, biz bu hayali 1 Nisan’dan itibaren sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz. Heyecanla hayal kuranlar iş üretir. Biz bu şehri marka şehir haline getireceğiz” dedi.

_fdb0101.jpg

Murat kardeşim, belediyeciliği iyi biliyor

AK Parti Ankara Milletvekili Akdoğan, belediye başkan adayının çalışkan, dürüst, gayretli ve işi bilen biri olması gerektiğinin altını çizerek, Köse’nin bu kriterlere uygun bir aday olduğunu belirtti. Akdoğan, “31 Mart’a az kaldı. 9 gün sonra sandık önümüze gelecek. Belediyecilik beşikten mezara kadar her şeyle ilgilidir. Doğru isimler seçmemiz lazım ki şehrimize hizmet etsinler. Murat kardeşim de bu işin teorisini de pratiğini de iyi biliyor” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.