Mamak’ta adaylarla iftar sofrası

Mamak’ta adaylarla iftar sofrası

Her gün ayrı bir mahallede binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan Mahallede İftar Var programı bu kez Üreğil’de düzenlendi.

Yaşlısı genci, kadını erkeği binlerce kişinin aynı masada buluştuğu mahalle iftarının konukları ise, Ankara Milletvekili Yalçın Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve 27. Dönem 1. Bölge Milletvekili Adayları oldu.  

Mahallede İftar Var programının yapıldığı bir diğer adres olan Altıağaç-Karaağaç Mahalle iftarında ise, Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş Mamaklılarla iftar açtı. Türkeş’e AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer eşlik etti. Başkan Akgül, iftar sonrası milletvekili adaylarını belediyede misafir ederek istişarelerde bulundu.

Akgül’e teşekkür etti

İftar programında Ramazan Ayı’nın birlik beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade eden Ankara Milletvekili ve 27. Dönem vekil adayı Yalçın Akdoğan, “Bugünleri fırsat bilelim. Kardeşliğimizi yüceltelim. Birbirimizi daha fazla kucaklayalım” dedi. Akdoğan, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e de böylesi güzel bir iftar sofrasında bizleri vatandaşlarla buluşturduğu için teşekkür etti.

Gelenek haline geldi

Ramazan geleneğini yaşatmak ve ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla mahalle iftarlarının her yıl düzenlendiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ”Aynı sofranın etrafında buluşup Ramazan'ın bereketini ve güzelliğini hep beraber yaşıyoruz” diye konuştu. Mahallede İftar Var programlarının gelenek haline geldiğini ifade eden Akgül, “Amacımız vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak olmak ve aynı manevi iklimi birlikte solumak. İftar davetimize katılarak soframızı zenginleştiren hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu. 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.