Mamak'ta MHP ve AK Parti Teşkilatından birlikte toplantı

Mamak'ta MHP ve AK Parti Teşkilatından birlikte toplantı

Cumhur İttifakı Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse, MHP Mamak İlçe Başkanı Mustafa Esen ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir ile birlikte, MHP Meclis Üyeleri’nin aday adaylığı tanıtım toplantısına katıldı.

Aday adayları Hamza Can, Mustafa Bayram, Zühtü Özcimbit ve Recep Kuyubaşı’nın tanıtım toplantısında konuşan Köse, “Cumhur İttifakı millet aklıdır. İnşallah buradan yükselen bu enerji, coşku ve güzellik tüm Mamak’a ve Ankara’ya yayılacak. Çok çalışacağız. Kadınlar, gençler, yaşlılar ve engelliler için Mamak için çok çalışacağız. Biz AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu kutlu yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.

Mamak’ta tarih yazacağız

Mamak’ın yerel seçimlerde tarih yazacağının altını çizen Milliyetçi Hareket Partisi Mamak İlçe Başkanı Esen, “Cumhur İttifakı 15 Temmuz'da başlayan ruhun devamıdır. Sonrasında 7 Ağustos'ta Yenikapı da ki ruhun devamıdır, 16 Nisan'daki birlikteliğin devamıdır ve 24 Haziran seçimlerinde yine Cumhur İttifakı olarak bir tarih yazdık. İnşallah 31 Mart akşamı tarih yazacağız ve o tarihi de inşallah Mamak’a damga olarak vuracağız” dedi.

Tevazu, samimiyet ve gayretle Mamak’ta el ele vererek daha çok çalışacaklarının altını çizen AK Parti Mamak İlçe Başkanı Mehmet Ali Demir de, “Allah’ın izni, sizlerin destek ve gayretleriyle 31 Mart’ta Mamak’ta zafer kazanacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.