Mansur Yavaş: Makam araçlarının plakalarını yayınlayacağız

Mansur Yavaş: Makam araçlarının plakalarını yayınlayacağız

Makam araçlarıyla ilgili konuşan Mansur Yavaş, "Hangi plakayı kimin kullandığını internetten yayınlayacağız" dedi: “Kimin kullandığını görsünler, şikayet edeceklerse etsinler, bizim halktan korkacak bir şeyimiz yok”.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyedeki makam araçlarını, hangi plakayla kimin kullandığını internetten yayınlayacaklarını açıkladı.

Yavaş bir tv kanalında canlı yayında soruları yanıtladı.

Mansur Yavaş Ankara’da ilk yüz gün içinde 136 milyon TL bütçe fazlası verdiklerini belirterek araç sayısının 1600’lü rakamlardan 700’lü rakamlara düşürüldüğünü söyledi. 

Yavaş ayrıca “Türkiye’de ilk defa bir şey yapacağız, makam araçlarını hangi plakaya kimin kullandığını internetten yayınlayacağız, görsün insanlar” dedi. Yavaş sözlerine “Kimin kullandığını görsünler, şikayet edeceklerse etsinler, bizim halktan korkacak bir şeyimiz yok” diye ekledi. 

"KENDİME ASLA 'ÇALIYOR AMA ÇALIŞIYOR' DEDİRTMEYECEĞİM"

Gelecek yıl ihale yapmadan bazı hizmetlerin tamamının belediye tarafından yapılarak gelirleri artırabileceklerini ifade eden Yavaş, israfı ortadan kaldıracaklarını belirterek, "Bana eksik yapıyor desinler ama asla ve asla 'Çalıyor ama çalışıyor' dedirtmeyeceğim kendime. Bugüne kadar bir Allah'ın kulu gelip bana şu ihaleyi ayarla diyemedi. Çünkü ilk günden beri tavrımızı ortaya koyduk" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.