MEB’den Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir projesi

MEB’den Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir projesi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir projesiyle, öğretmenlerin fikir, görüş ve önerilerini almayı hedefliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı, “Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir” projesi çerçevesinde dijital bir platform kurarak, öğretmenlerin fikir, proje ve önerilerini almayı hedefliyor. 

“Bir Milyon Öğretmen Bir Milyon Fikir” projesinin mimarı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “Öğretmenlerimizin bu fikirlerini bir araya toplayarak ortak proje çalışmalarına yol açmak istiyoruz. Diyelim ki fen ile ilgili çok önemli bir fikir var. Ama bu projenin sadece belli bir okulda kalması değil de Türkiye'ye mal olması açısından buradaki fikir platformunun destek olacağına inanıyoruz" dedi. 

Peki 1 milyon öğretmen fikirlerini nasıl paylaşacak?

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı resmi eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler 'Mebbis' sistemi üzerinden, özel öğretim kurumlarında görev yapan öğretmenler ise 'E-Okul' sistemi üzerinden platforma girerek fikirlerini paylaşacaklar. 

Platform haftanın 7 günü 24 saat açık olacak.

MEB anahtar kelimeler üzerinden burada arama yapıp, hedefine ilişkin fikirlere ulaşabilecek ve toplanan verilerin ilk değerlendirme çalışmasının sonucunu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde kamuoyuyla paylaşacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.