MHP Ankara 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya'dan berberlere söz

MHP Ankara 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya'dan berberlere söz

MHP Ankara Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya, seçim çalışmaları kapsamında, Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

MHP Ankara 1’inci Bölge Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya partisinin Kızılay’da bulunan seçim standını ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Karakaya, esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyerek hatıra fotoğrafı çektirdi. 

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kızılay’da seçim standını ziyaret eden MHP Ankara Milletvekili Adayı Mevlüt Karakaya esnaf ve halkın sorunlarını dinledi. Seçime sayılı günler kala sokağın nabzını tutan Karakaya vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği Karakaya’ya istek ve taleplerini iletti. Vatandaşların bu vesile ile geçmiş Ramazan Bayramı’nı da kutlayan Karakaya daha sonra Ankara Berberler Esnaf Ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.

BERBER ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni Başkanı ve yönetimini ziyaret eden Karakaya, berber esnafının sorunlarını dinleyerek her daim yanlarında olduklarını bildirdi. Karakaya, berberler ile ilgili sorunları daha öncede bildiklerini dile getirerek sorunların çözümü için uğraştıklarını ifade etti. Berber esnafının en önemli sorununun kurallara uymadan yapılan çalışmalar ve bu çalışmalar neticesinde ortaya çıkan haksız rekabet olduğunu söyledi.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN SÖZ VERİYORUM

Karakaya, “Ankara 1’inci Bölge Milletvekili Adayı olarak daha önceden de parlamento da görev yapmış bir milletvekili olarak sorunların çözümü için söz veriyorum. 24 Haziran’dan sonra Allah nasip ederse hep birlikte çalışacağız. Yeni yasama döneminde birlikte el ele verip tüm sorunlarını ortadan kaldırmaya çalışacağız. Bu sorunları birlikte çözme konusundaki ısrarımızda burada netleşmiş oldu. 

Emrah ÖZCAN/HABERVAKTİM
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.