MHP lideri Bahçeli'den Türkiye İttifakı'na itiraz

MHP lideri Bahçeli'den Türkiye İttifakı'na itiraz

MHP lideri Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sarf ettiği "Türkiye ittifakı" ifadesine itiraz etti. Bahçeli "Türkiye ittifakından bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır" dedi.

Cumhur İttifakı'nın ortağı MHP'nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sarf ettiği "Türkiye ittifakı" ifadesine itiraz etti.

Bahçeli "Türkiye ittifakından bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen İl Başkanları ve Belediye Başkanları Toplantısı'nın kapanışında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"İstanbul'da bir şeyler olmuş, olmaya da devam etmektedir. Bu gelişmeler karşısında 'Türkiye ittifakı'ndan bahsetmek kafamızdaki soru işaretlerini çoğaltmıştır."

"Bizim ittifakımız vatan ve millet sevgisinde erimiş AK Parti'li kardeşlerimledir. Milli beka mücadelesinde siyasi görüş ayrılıklarımızı elbette kenara itmeliyiz. Biteviye (sürekli olarak) söylediğimiz de budur. Cumhur İttifakı siyasi kaygı ve gayelerle kurulmamıştır. Sayın Cumhurbaşkanımızın 'Türkiye ittifakı'yla neyi kastettiğini elbette bilemeyiz. Ancak konunun başta gazeteler ve televizyonlar olmak üzere her zeminde, özellikle 'zillet ittifakı' tarafından istismar edildiğini de görüyor ve çok yakından takip ediyoruz. Bildiğimiz Cumhur İttifakı'dır. İnandığımız milli birlik ve beraberliktir. Amacımız milli bekayı sonsuza kadar yaşatmaktır."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.