Minik Buse’den Başkan Ak’a ziyaret

Minik Buse’den Başkan Ak’a ziyaret

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde şehit olan görevli Köksal Kaşaltı'nın yeğeni Buse Beray Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

15 Temmuz darbe girişiminin yaşandığı gece Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde şehit olan görevli Köksal Kaşaltı'nın yeğeni Buse Beray Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı ziyaret etti.

Ak, “Bu güzel ziyaret için minik yavrumuza teşekkür ediyorum. Kendisine başarılı, hayırlı ömürler diliyorum” dedi.

SEYİT ONBAŞI BİBLOSUNU SEÇTİ

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görevli olan, gece boyunca külliye önünde darbecilerle mücadele eden Köksal Kaşatlı’nın yeğeni Buse Beray’ın Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ı görmek istemesi üzerine Ak, Buse Beray’ı makamına davet etti. Ak, makamda bulunan dekoratif eşyalardan istediğini seçip alabileceğini Buse’ye söylemesi üzerine Buse de Seyit Onbaşının temsil edildiği bibloyu seçti. Seyit Onbaşı biblosunu ve Keçiören Belediyesinin hazırladığı 15 Temmuz kitabını imzalayarak hediye eden Ak, ziyaretinden dolayı minik Buseye teşekkür etti. Buse ile Okul ve okul dışı faaliyetlerine dair bir dizi sohbet gerçekleştiren Ak, “Minik yavrumuz beni görmek istemiş. Kendisiyle biraz sohbet ettik. Ben çocukları kırmayı sevmiyorum. Dileklerini yerine getirerek mutluluklarını görmek beni de mutlu ediyor” dedi.

GENÇ-YAŞLI DEMEDEN MİLLETÇE SOKAKTAYDIK

15 Temmuz şehidi Köksal Kaşaltı'nın adını tarihe altın harflerle yazdıran bir vatan evladı olduğuna da değinen Ak, “O gece en gencinden en yaşlısına milletçe sokağa çıktık. Keçiören’de halkı da o gece üzerine düşeni yaptı. Bu milli direnişin en anlamlı temsilcilerinden biri de Köksal Kaşaltı kardeşimizdi. O ismini ülkemizin tarihine altın harflerle yazdırdı.  İnşallah böylesine mefhum bir olayı bir daha yaşamayız. Köksal kardeşimizin ve tüm şehitlerimizin mekânı cennet olsun” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.