AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 'Limonata Çeşmesi'ni hayata geçirdi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları 'Limonata Çeşmesi'ni hayata geçirdi

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, Başkent’in semt pazarlarına giderek hem pazarcıların hem de alışveriş için gelen vatandaşların sıcak havalarda bir nebze olsun serinleyebilmesi için soğuk limonata ikram ediyor. 

AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları üyeleri, soğuk havalarda dağıttığı “Çorba Çeşmesi” projesinin ardından şimdi de sıcak havalardan bunalanların serinleyebilmesi için “Limonata Çeşmesi” uygulamasını hayata geçirdi. İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir başkanlığındaki partili gençler, Başkent’in belirli noktalarındaki semt pazarlarına giderek hem esnafa hem de alışveriş için gelen vatandaşlara soğuk limonata ikram etmeye başladı. 

TAKDİR TOPLADILAR

AK Partili gençler, yazın sıcağında bunalan vatandaşları bir nebze olsun serinletebilmek için haftanın belirli günlerinde semt pazarlarına giderek buz gibi limonataları dağıtıyor, hayırlı alışverişler diliyor. Hayata geçirdikleri bu uygulama ile gençler hem esnafın hem de vatandaşların hayır duasını ve takdirini topluyor. 

ak-parti-ankara-il-genclik-kollari,-limonata-cesmesi,-il-genclik-kollari-baskani-ali-osman-ozdemir,,,,.jpg

“DAVET EDİN GELELİM”

İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı proje ile ilgili açıklamada “Kışın Çorba Çeşmesi ile içinizi ısıttık, şimdi de Limonata Çeşmesi ile serinlemeniz için mahallenizdeyiz. Yarın nereye gidelim Siz davet edin biz gelelim” notunu düştü.

ak-parti-ankara-il-genclik-kollari,-limonata-cesmesi,-il-genclik-kollari-baskani-ali-osman-ozdemir,,,,,.jpg

OSMAN AKDOĞAN/ İLKSAYFA

Gazeteilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.