Bahçeli'den teşkilata İstanbul talimatı: Tek tek görüşün

Bahçeli'den teşkilata İstanbul talimatı: Tek tek görüşün

MHP lideri Bahçeli, yenilenecek olan İstanbul seçimini hayli sıkı tutuyor. MHP'de teşkilatlara, sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmenle tek tek görüşülmesi talimatı verildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yenilenecek olan İstanbul seçimini hayli sıkı tutuyor. MHP'de teşkilatlara, sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmenle tek tek görüşülmesi talimatı verildi. 

MHP lideri Devlet Bahçeli tarafından İstanbul seçimleri için görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın önceki gün teşkilatla ilk toplantısını gerçekleştirdi...

Toplantıda 23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçiminin yol haritası çizildi. Yüz yüze iletişimi esas alan MHP, İstanbul'da 31 Mart'ta sandığa gitmeyen 1 milyon 700 bin seçmenle tek tek görüşecek. Sandığa gitmeyen seçmenin çoğunun milliyetçi muhafazakar seçmen olduğu aktaran parti yönetiminin teşkilata "Yüz yüze sohbet edince, insanların kafalarındaki bazı karışıklar gidiyor. 31 Mart'ta Binali Yıldırım seçimleri zaten kazanmıştı. Bu usulsüzlükler YSK kararıyla ortaya tescillendi. MHP olarak 23 Haziran'da da Binali Yıldırım'ın kazanması için çalışacağız" dediği öğrenildi.

OY VERMEYEN HERKESE GİDECEKSİNİZ

Parti yönetimi, teşkilattan mahalle temsilcileriyle bir araya gelinmesini isteyerek "Biz, 'hemşehri harekatı'nı başlattık. Kanaat önderleriyle ve derneklerle görüşüyoruz. İftar ve sahur programları var. Siz de mahalle temsilcilerine ulaşın. Oy vermeyen herkese gideceksiniz" talimatını verdi.

Ayrıca MHP'nin her ilçe teşkilatı, İstanbul'da ayrı ayrı programlar düzenleyecek.

Öte yandan MHP, İstanbul seçimlerinde yeniden bir usulsüzlük olmaması için tedbiri elden bırakmayacak. Bu kapsamda MHP, tüm hukukçuları 21-25 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da görevlendirdi. Sandıkların başında nöbet tutacak olan hukukçular, usulsüzlüklerin olması durumunda tutanak tutturacak ya da polise ihbar edecek.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.